8

God kväll mina vänner! 

Dagarna går fort nu (tack och lov). Igår åt jag en riktigt god middag hos Williams föräldrar och mös därefter med lollo och cissi. Idag har jag hunnit jobba, shoppat, sagt hejdå på dagis, fotat mina ärr och tränat med ingen annan än Martin ! (Som även fick äran att vara med på dagens bild). Något väldigt fint och stort med tanke på den enorma besöksstatistiken jag har här på bloggen. 

Nej nu blir det sova. Ska försöka hitta NBA biljetter till kvartsfinalen, playoffs börjar snart tydligen. Låter helt ok! 

Vi hörs 

 


Godmorgon söndag



Nu var det några dagar sen. Högskoleprovet är över för denna gång och förhoppningsvis gör jag det aldrig igen. Men jag måste säga att det är ganska roligt ändå när man är mitt uppe i det!

På kvällen firade vi att Michelle ska flytta ut, inget att fira egentligen men vi vill väl fira allt. Hade hur roligt som helst hela kvällen och kan nog leva på detta tills att jag kommer tillbaka! Nu blir det upp och göra någon god frukost innan jobbet kallar. Inte långt kvar till nästa resa nu, längtar 

En kväll hos Tina

Godmorgon! 

Hade en riktigt bra kväll hos Tina igår. Vi tog en AW på Ljunggrens och lagade mat hos henne. Vi hann prata om allt mellan himmel och jord men också om hur och vad jag ska söka till hösten. Och jag älskar hennes lägenhet ! Drömmen. 





Utepremiär



Tog mig ut på min första löprunda för i år. Det var dock inte lika skönt som jag trodde, 3 grader ute och motvind. Sprang iaf till ragnhildsborgsbacken, körde 3 varv upp och ner och sprang sedan tillbaka. Det får duga för idag! 

Nu ska jag göra mig i ordning för en AW och middag med Tina. Blir nog en uppskattat onsdagkväll! 

230315



När Anniken är hemlös och får bo hos mig får vi väl göra det bästa av situationen. Innan hon började jobba åt vi gofrulle med bland annat bananpannkakor. En bra start på dagen! 

Nu ska jag försöka plugga lite innan jobbet. Vill egentligen bara sova...

2veckor 2 dagar



Händelserik helg ! Igår åts det middag på vapiano och sedan gick vi i gympan till KTH-studenternas klubb där linnea hade tentafest. Hade riktigt roligt trots att det blev en kort utgång men lång hemgång pga inställda tåg osv. 

Imorse lunchade jag med Lollo innan jag åkte och jobbade några timmar. På kvällen hämtade jag Anniken och vi skulle äta på burger king.. Bara det att min bil (pappas bil) fick inbrott och de snodde Annikens svettiga träningsväska. Och så värt var det kan man ju tycka. Riktigt drygt och omständigt. 

Men jag hoppas allt löser sig och att jag trots det där kan få en bra start på veckan från och med imorgon. Det blir mycket jobb tyvärr. Menmen, vi hörs! 

Hej mitt vinterland



Visst att snön inte var önskad men den är ju ändå ganska fin när man vaknar till detta. Nu får vi bara hoppas att det smälter bort på ett dygn så jag får dra på mig min nya vårjacka. 

Igår hann jag både träna och åka upp till Nacka forum innan jobbet. Fick med mig en vit kappa som jag blev smått förälskad i. På kvällen dansade vi loss i stadshuset när jag jobbade och tog sedan en kaffe på Barolo med mina tjejer. 

Denna helg har jag lyxiga arbetstider, jag får både börja lagom sent och sluta lagom tidigt. Ikväll blir det nog Sthlm med några från gympan. 

Blir nog en bra dag hur som helst ! Vi hörs ❤️

Perfekt torsdag

Har älskat denna dag. Vaknade med en lön på kontot. Jobbade några timmar på dagiset, vi åkte till torekällberget och lekte med barnen. Efteråt fick jag lite plugg gjort under eftermiddagen. Körde ett sjukt roligt pass och avslutade med efterrätt och massa snack på Barolo med mina vänner.

Det gäller att göra dagarna roliga igen, och jag jobbar på det!



20 dagar

Dags att börja längta. Flygresan är bokad och om tre veckor är jag på plats igen. 

Ledig idag innebär en tripp till Täby för att äntligen få byta ut min älskade telefon och få titta på lite kläder med Fedde och Lollo. Men först ska jag bara ligga här i soffan, kolla Greys och dricka min kaffe. Vi hörs 💛

Måndagsfika



Idag efter träningen tog jag och Lollo en smörgås m och kaffe med oss till Maren. Vårens första lunch vid Maren, och så många fler ska det bli💛☀️

Free fallin'



Vilken underbar dag det har varit! Vaknade av mig själv vid nio, körde ett sjukt bra iw pass och lunchade på stan med tjejerna på bilden ovan. Åkte och jobbade några timmar och umgicks med damerna igen. Älskade sol, hoppas du är här för att stanna 

Heroes



Jag önskar att jag hade andra bilder hy lägga upp än bilder på mat, det här börjar bli tjatigt nu. Men det enda roliga eller fina i mitt liv just nu är faktiskt mat. Okej nej inte riktigt så men nästan, det är ju en av de grejerna jag lever för så varför inte uppmärksamma det lite ?

Bra dag och kväll. Lugnt men långt jobbpass. Körde Schlager IW, hur kul som helst!! Fick dessutom bubbel och snittar efteråt på Friskis. Åt middag med mamsen på ranch steakhouse och vi fortsätter att drömma oss bort med någon weekend till Rom, Paris eller Barcelona. Men om man ska åka bort måste man vara hemma något. Och där brister det för min del. 

På kvällen har jag haft mellomys med Anniken och Sanna. Måns vann!!! Har blivit hans största fan senaste veckorna. Han är verkligen så bra. 

Nu är det läggdags. Längtar redan till morgondagens iw intervall. Hörs då❤️ natti vänner 

Saknaden av ett land



Idag fick jag längta bort lite igen. Vi åkte till Täby centrum för att byta ut min telefon i Apple store. Dock hade de inte telefonen i lager utan var tvungen att beställa den så jag ska tillbaka dit om några dagar. Det skadade inte mig dock. Jag fick kliva in i vad som är en svensk motsvarighet av Apple store, gå runt i ett ändå väldigt stort köpcentrum och äta Dunkin' Donuts. SOM jag längtar tillbaka. Men nu är det inte så mycket mer än 3 veckor kvar, och snälla låt de tre veckorna gå fort. 

Ledig dag



Har haft en helt perfekt ledig dag. Bara gått runt i Stockholm med denna pingla, kollat kläder och bara suttit ner med en kaffe. Körde ett grymt skivstångspass med Maria efteråt. Under intervallerna i slutet såg det nog ut som att jag druckigt 20 Redbull, helt i extas! 

På kvällen har jag lagat mat med Tildis och bara pratat om allt mellan himmel och jord. Så glad att jag har henne oavsett vart vi är i livet. 

Somnar nog gott med alla dagens lyckorus! Godnatt❤️

Finally

 
Man kan ju tro att det enda jag gör i mitt liv är att äta, med tanke på hur min blogg endast består av matbilder. Men nej, jag jobbar faktiskt också. Så mycket mer än så gör jag inte...
 
Bilden är tagen igår när vi snabbt drog ihop en brunch hos mig innan jag började jobba. Tror vi alla njuter lite av att faktiskt vara ledig på dagen någon gång då och då och inte bara jobba på förskolan. Idag avslutade jag mina 17 dar i rad. Efter jobbet lekte jag med kusin och hennes lilla bebis Gustav, så himla fin! Vill verkligen vara delaktig i den lilla skruttens uppväxt så som Helena fick vara en del av min.
 
Efteråt tog jag en välförtjänt och ovanlig 2-timmarsnap innan jag gick på Step. Önskar ändå att stepen var mer ansträngande, för det är så roligt att utmana sin koordination. På kvällen har jag och maya slagit våra kloka huvuden ihop och pluggat till högskoleprov, försökt plugga iallafall. 
 
Imorgon är min lediga dag och lite har jag ändå hunnit planera in! Bland annat en liten sovmorgon, ett besök i huvudstaden och en middag med tildis. Blir nog bra 

17/17



Äntligen. Sista dagen och sista timmarna på mina 17 dagar i rad med jobb. Tråkigt att vara ledig på en torsdag dock, särskilt när man inte fått pengar än. Kanske blir en tur till huvudstaden för att se vad jag vill köpa nästa vecka så man inte bara drar massa impulsköp då. Låter för klokt för att vara jag.

Är lagom avundsjuk på pojkvännen som denna vecka ligger på en strand om dagarna och festar på kvällarna. Spring break hade ju varit roligare än detta liv. Men det är bara att fortsätta slita. Hörs en annan dag! 

Feel good



Efter ett Svettigt iw- pass skyndade jag mig hem, duschade och utnyttjade all ledig tid jag hade tills jag började jobba. Hann iallafall med en redig lunch på Caesars uteservering med Lollo, det lilla som gjorde allt så mycket bättre. 

Söndagar får mig alltid att må bra, önskar att man slapp jobba då. Ingen ångest på söndagar, då är det en ny vecka på gång och en ny vecka innebär en vecka närmre USA. Att jag längtar är en underdrift. 

Godnatt ❤️

10:14



Godmorgon ! En bättre dag väntar. Först denna frukost och om en stund blir det IW intervall. Jag hoppas att jag hinner njuta något av den sol och 15 grader värme som ska visas ute idag! Efter det blir det jobb till imorgon. Heja mig ! 

Ha de så bra ❤️

Trasig telefon

Tänk att jag ändå kunde vara så nöjd i torsdags kväll när jag skrev mitt senaste inlägg, och i fredags morse INNAN min telefon fick för sig att gå sönder. Skärmen är ju sprucken men man har ju fortfarande kunnat se lika mycket på telefonen. Igår blev nästan hela skärmen svart och färgblandad. Det förstörde hela min dag. Åkte iallafall och åt frukost med mina vänner och tränade med Ida. 

Fick låna en telefon av Fedde som tyvärr var låst för 3 och jag har tele 2 så kunde inte ha sim-kortet. Men nu använder jag den iallafall. Jobbade från igår vid 15 till idag kl 19, kroppen är helt förstörd och trött på livet. Planen var utgång men med min ångest över telefon, livet, framtiden, min dåliga ekonomi, mitt tråkiga liv osv osv så hamnade jag i soffan hos Anniken där jag trivdes som bäst. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord och jag mår genast mycket bättre igen. Plus att jag har fått ekiz gamla telefon så folk kan ringa och smsa mig igen. 

Mitt schizofrena beteende för dagen har inga förklaringar men det är bättre nu, tror jag mår som bäst när min resa är bokad. Eller när jag är där igen, bara en månad kvar nu. Bara att hålla ut, godnatt ❤️

Dagens lunch på jobbet från en iPhone 4:as perspektiv. Ändå god lunch



11/17


Inne i 11/17 arbetsdagar i rad. Slutar säkert med att jag jobbar de där lediga dagarna också men ska försöka hålla mig. Dagen har varit ganska lång idag. Efter jobbnatten och morgonen åkte jag vidare till förskolan där jag drog ihop 6h arbete. Efteråt hann jag både ta en promenad med pappa, gå på indoor walking-pass och bli bjuden på muffins hos Tildis och ha en kortare tjejkväll. 

Känns ändå som att jag hinner med en del under mina dagar! Bäst av allt på dagen är väl träningen just nu, så kul verkligen! Har som vanligt pratat med William i minst en timme också, vi säger ofta att vi ska prata kort men det blir nog aldrig så. Antar att man har lika mycket att säga över FaceTime som när man bor ihop! Och jag är ju en jäkel på att prata ibland...

Nu är det läggdags ! Längtar till att få vakna (konstigt nog). Dels för att jag får sova länge och för att jag ska äta gofrukost med Anniken och Lollo. 

Dröm sött !

It's magic




Morgonstund



Godmorgon världen

Ibland är det skönt att få jobba kväll så man kan ta sig en sovmorgon och äta god frukost i lugn och ro. Snart blir det gym med Ida! Kroppen är lite skör sen både cirkelfysen i måndags och skivstången igår. Men det går nog över snart. 

Ha en bra dag❤️

Det nya arbetslivet


Tillbaka i gamla rutiner där jag nästan bara jobbar i Järna. Det har sina fördelar. Som igår när jag först tränade, sen handlade och därefter åkte till jobbet för att jobba och sova där. Fick OB, fick betalt för att sova och jobbade från 6-10 imorse och nu är jag ledig hela dagen. Då får man inte klaga 

Nu ska jag fixa naglar, tvätta, plugga och bara vila i soffan. Ikväll blir det cirkelfys och kanske invigning av annikens nya lägenhet med tacos och vänner. Underbart 

RSS 2.0