Godmorgon

Godmorgon frost och kyla. Nu får gärna snön komma när det ändå är så kallt och vi firar in första advent på söndag. Några arbetstimmar till och sen tar även jag helg och en kväll på berget väntar. 

Have a nice daaaaaayyy (se lilla fingergubben på wine säga detta) puss

Wiki om mig själv

Senaste

Låt du hörde: It may be winter outside (japp, I'm in it, julstämning❤️)
Film du såg: Hunger Games
Mat du åt: Kyckling med ugnsrostade rotfrukter (lovely)
Kram: Freddie från gympan 
Puss: HAHAHHAHA Maya i Turkiet 
Känslan: Hunger (hemskt jag vet)
Resa: Barcelona 
Glädje: Den min pojkvän gav mig
Dröm: Sjuka drömmar inatt... Om de där rånarna, de rånade mig på min plånbok och sen var det en man som kom och sköt ner mina kollegor och lagkamrater vid klaffbron. Hemskt
Person du träffade: Är med Duvan nu
Personen du pratade i telefon med: michälo
Personen du fick sms av: Gruppkonvon bombar, men Ida tror jag 
Gången du åt 7-eleven korv: Det var ett tag sen, i våras efter någon skiva skulle jag tro, ljuvlig fyllekorv
Gången du var utomhus: Idag, inte skönt, inte skönt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Alltså konstigt nog faktiskt igår. Händer verkligen ALDRIG annars
Saken du köpte: Björn Axén Plattång

Allmänt
Ska bli skoj: Att få drinka imorgon
Ska inte bli skoj att: sova här på jobbet hela natten
Sparar till: USA, och en framtid som jag ännu inte har klar än
Pålägg som gäller: Ost är trevligt, en gurkish på. Annars leverpastej med gurkish på, love gurka
Önskar att jag var bättre på: Att hålla mig hel 
Dagens dryck: Måste säga koffein, kaffe och redbull. Inte bra Linda...
Vad saknar du: gissa tre gånger... Mat. Nej min pojke såklart 
Tre band/artister som jag gillar: Melissa Horn, Ron pope och shm. 
Vad har du gjort idag: levt ångestliv på högskolemässan och jobbat
Brukar du svära mycket: Lite för mycket 
Hur tidigt stiger du upp: Allt från 5:30-14 beroende på om jag jobbar eller icke. Jag gillar sömn 
På helgerna: Mitt liv är helt ostabilt vad gäller sömn
Vad ska du göra ikväll: Sova på jobbet 
Hur många timmar sover du per natt: Helt olika här med, men sover jag lite om natten och bara jobbar morgon tar jag igen timmarna på dagen. Men allt från 5-12 h per natt. Kaoz
Vem är snyggast i världen: Finns för många för att välja 
Vad är det för veckodag: Fridayy
Bästa saken som hände mig förra sommaren: "i somras" hade varit 2013 men förra sommaren är ju faktiskt 2012. Det bästa då var summerburst, Maggan, studenten och att jag vad nykär
Favoritplagg i garderoben just nu: Hatar alla mina kläder just nu
Längd: 180
Vikt: gillar ej att väga mig. Men sist hos läkaren var det 67 kilogram
Byter gärna garderob med: Vem som helst nästan 
Byxa eller kjol: Byxa, men har hittat en förkärlek till strumpbyxor, därav kjol. Men använder väl mest brallor antar jag. 
Senast utlästa bok: Hahhaha för länge sen för att minnas 
Mitt rum kan beskrivas som: Det äckligaste rummet en tjej nånsin har haft 
Mig själv med tre ord (just nu): Ärlig, klantig, självkritisk
Jag tränar: Ibland mycket ibland mindre 
Jag ville bli när jag var liten: brandman. Glad att jag visste vad jag ville bli då iaf. Har växt upp som en pussy så vågar inte jobba med sånt. 

Hade så tråkigt att ville bjuda på info, hörs imorgon! Natti



Gårdagen

Nu har det gått några dar sen sist. Jag har jobbat, tränat och gått på stan ganska sammanfattat. Igår hände dock en spännande sak när jag och Maya var på stan.

När vi var påväg till bilen nere i parkeringshuset så gick vi förbi parkeringsautomaten. Där stod två vuxna män med en kofot och rånade automaten. Vi stannade upp och stod och stirrade på dom, och de ställde sig upp och stirrade tillbaka. Vi stod bara med ett avstånd på två meter så vi hann verkligen se varandra under den korta stunden. Det var bara vi som hade sett det. Maya bad mig att vända och vi åkte upp med hissen och ringde polisen. Jag letade efter väktare. När vi stod utanför entrén och Maya stod och pratade med polisen så ser vi hur männen kommer upp från trappan med den stora blå påsen som de fyllde pengar med nere vid automaten. Vi stod några få meter bort från entrén och såg hur de gick ut och hyschade oss med fingret att vi inte skulle säga något. Ingen annan märkte något då de hade tagit ner luvorna och bara hade mössor på sig. Polisen bad oss att följa efter diskret och se vart de tar vägen så vi gick efter och sprang sedan efter med ett visst avstånd. De delade på sig och vi förklarade för polisen vart de tog vägen och snabbt efter åkte en civilpolis ut. Jag vet inte om de blev tagna men oavsett vad så hade vi väl hjälpt till. Vi fick förklara hur de såg ut och vad de hade på sig. Om jag skulle se dom på stan skulle jag lätt känna igen dom, och jag tror de skulle känna igen mig och Maya också. En liten obehaglig och annorlunda händelse!

Nog om det. Sista jobbpasset imorgon som avslutas på lördag för en och annan ledig dag. Riktigt lyx! Godnatt 

Min gårddag

Igår var jag helt ledig och jag utnyttjande dagen till max. Här är lite av vad jag gjorde : 

Åkte till Skärholmen med familjen P. Kollade på hunger games (asbra) och provade soffor åt Mamma P. 


Lagade och åt tråkigt god middag tillsammans med systrarna P. Eller ja, de lagade och jag åt... 


Firade sedan Hannes som fyllde 25, undvik att kolla på min chipsfyllda arm. Gick därefter ut på flamman och sen till Vou. Hade en riktigt rolig kväll! 

Idag har jag tränat mina tjejer som var superduktiga, lunchat med Linda och sen bara jobbat. Nu ligger vi i sängen och ska snart sova. Slutar halv nio imorgon bitti, så skönt! Har även skypat med denna snygging. 

Nu blir det läggdags. Vi hörs ! 

och vi pratar om vart vi ska just inatt men jag antar att vi menar hela livet

En ledig lördag.. Kan ni förstå ? 

Gårdagen var inte heller att klaga på, först Lars Winnerbäck med fina vänner, och sen hem till blombergs för att träffa mina saknade vänner. Crona och Tobbe är hemma i helgen så jag antar att det är där jag ska vara ikväll också, med dom och massa andra. Det är födelsedagsfirande på gång. 

Snart ska jag iväg med familjen P och se Hunger games. En bra start på en bra lördag! Vi hörs ❤️




Götteligött

Gårddagen var slitsam. Längtade till att åka hem och sova hela morgonen, men dagiset ringde så jag åkte dit direkt vid tio och jobbade till fem. Körde alltså ett 27h pass i sträck. Åkte sedan och var tränare och försökte köra själv men mosade mig nog mest skulle jag tro! 

Idag har vi varit och åkt gokart eftersom jag fick det i present. Blev även bjuden på lunch av mina fina vänner. Jag var en pussy vad gäller att köra gokart men det var första gången så det får man ta! Kul var det iallafall 

Nu ligger jag på jobbet och ska sova efter ett stressigt arbetspass (jaa vi har faktiskt såna också). Imorgon är det Winnerbäck och jag är ledig fredagkväll och lördag (längtar!) 

Funkar ej att lägga upp bild så en bild på gokartföraren får ni se i helgen! 

Natti ❤️

Att vara kär

103 dagar har gått sen han åkte, 34 dagar kvar tills han kommer hem och 40 dagar kvar tills han åker tillbaka igen. 

Ibland är det så jävla svårt att vara kär, det känns nästan onödigt. Om jag inte hade varit kär hade jag sluppit allt det här. Men det är ju något visst med att ha någon som är lika kär tillbaka, någon som man vet vill sova bredvid en även om det inte är möjligt. Känslan att få vara omtyckt. 

Idag när jag satt på bussen klev en kille på och satte sig framför mig, han hade samma parfym som William. På bara två sekunder bläddrades tusentals minnen framför ögonen på mig och mitt hjärta hoppade ut. Min kärlek gör inte ont, för jag är inte olycklig. Men när jag tänker på hur vi har det och att jag saknar honom så blir jag tom, det är som att plocka ut mitt hjärta och lägga det framför mig för en sekund. Hela mitt hjärta är hans och när jag tänker på hur länge han är borta och kommer att vara borta så blir jag liksom ihålig. Det är som att jag inte kan känna något. 

Tacka gudarna för att man ändå kan nå honom och så fort jag får höra hans röst blir jag hel igen. Jag vill ju inget annat än att ha honom, min stora kärlek 


Melissa Horn

Man får tycka vad man vill om Melissa, men vad jag precis har fått vara med om är en tillbakablick på tre år. Allt som jag har känt och upplevt har varit med den här musiken. Man blir inte depp, hennes texter har en mening och melodin är bara för bra. 

Jag har knappt något att säga. Att sitta där med min bästis i handen och lyssna på våra favoritlåtar. Nu är jag hel på riktigt 

Gå dit du vill gå, jag kommer sen



Lång dag idag. Flygresan gick nästan bra för att vara mig. Ett stort oväder i Barcelona men så fort vi kom därifrån slutade turbulensen. 

Har under kvällen hunnit mysa med mina pinglor som vart ute både fredag och lördag. Men även hunnit kolla Williams basketmatch live på tv:n med hans familj. 

En bra kväll där killarna vann! Då kan man sova gott och vara lite stolt över sitt hjärta

Imorgon är en efterlängtad dag! Melissa horn. Fyfan vad bra det ska bli 

Godnatt ❤️

Godmorgon



Försöker få i mig frukost för att sedan kunna åka till flygplatsen. De har för mycket i den här frukostbuffén, men jag äter i princip bara frukt, yoghurt och dricker juicer. Hemma dricker jag min frukost ju... 

Hör av mig när jag är hemma!!

Shopping

Idag har det varit dåligt väder men det har inte skadat ! Har hunnit shoppa en del, dock inte lika mycket som jag ville. Men det är nog omöjligt. Mina ben orkade inte mer, här är väl nästan allt jag köpt! 


Hola

Hej! 

Gårdagen var fullspäckad med olika saker. Vi gick i princip runt från kl 10-18 på kvällen. 

Vi har hunnit:
vara inne i ett av gaudis hus

varit vid La sagrada familia
 varit i en av gaudis parker

Varit inne på camp nou (Stora fotbollsstadion i Barcelona)
Varit vid Triumphbågen, åkt turistbussar osv osv.

När vi kom tillbaka gick vi ner till spa-avdelningen och bubblade lite, båda är i stort behov av massage efter den långa dagen och jag efter att ha landat på ryggen för några veckor sen. Men alla tider var fullbokade för hela helgen så vi får väl nöja oss med jacuzzis, isbad och bastu. Sjukt fräscht iaf! 
Senare mot kvällen tog vi oss till den magiska fontänen där de har ett fontänspel till musik varje halvtimme under kvällen. Sjukt häftigt! Och för att inte tala om byggnaden bakom som såg ut som ett slott. Om bara vi i Sverige kunde ha en sån fin byggnad med den där fontänen nedanför... 

Åt lite mat, beställde hamburgare men hade missat att de gjorde allt på griskött. Skitskumt, men det funkade! Skypade med pojken min och sov sedan. Det där med att ta en drink på kvällen orkar jag inte ens med. 

Idag är det sämre väder så det väntas shopping! Inte för att jag klagar över det. Är så mätt efter frukosten att det är sinnessjukt. Om man skulle lägga upp hela frukostserveringen efter varandra skulle det seriöst vara 50 meter långt. Den här buffén har ALLT. T.o.m kladdkaka. Ja ni förstår ju, jag är i himmelriket. Nu blir det shopping ! 

Vi hörs när vi hörs. Får se om mobilbloggen kan ladda upp lite bilder.  

Puss !

Framme

Japp, efter ännu en hemsk flygresa är jag och mamma framme i den stora staden. Vi har gått till stranden, beställt smirnoff ice och fått ren vodka med is i, jag har skypat med min man och nu ligger vi i sängen och ska sova. Hotellet är asnajs !

Bättre uppdatering imorgon. Puss


Vi glömmer bort allt däremellan

Vi svenskar är experter på att leva två dar i veckan. Fredag & lördag. Resten är bara mellandagar. Nuförtiden är instagram fyllt med fredagsuppdateringen när man slutar jobbet, lördagsuppdateringen när man är ute med vänner och söndagsuppdateringen fylld med ångest över att måndagen väntar. Vi glömmer bort att leva

Nu kanske jag har enklare att tala för detta eftersom jag inte är ledig på helgerna och inte förstår det här med en ledig helg på samma sätt. Men det känns liksom som att bara för att man jobbar eller går i skolan under vardagarna så ska man ha tråkigt på kvällen. Jag minns när jag gick i skolan, jag gjorde saker hela tiden, kanske festade en tisdag men vilade en lördag. Det är så lätt att hamna i rutin. Bryt den, kliv ur.

Gör din måndag till en grym måndag och ät middag med vänner, eller bara njut av ett extra långt bad efter träningen. Längta inte efter helgen, se till att även veckodagarna går fort genom att göra saker du tycker om.

Ikväll åt jag på Fridays med mina vänner, en perfekt tisdag. Glöm inte bort att du har sju dagar i veckan att leva på, inte två. Du förlorar så mycket på det


Bajshår

Med två riktigt originella "takortibadrumsspegeln"-bilder så ser man här hur jag idag gick från en färg som skulle verka brun, till en färg som var brun. Vad jag tycker om det vet jag inte riktigt än. Tror det blir bra. Men eftersom det är toning lär det gå ut snabbt igen. Men då vet jag hur det ser ut och det är enkelt att fortsätta i samma spår.

Så nu är jag en nyans brunare för tillfället


Måndagsmys

Och ja... Visst kan även en måndag vara bra? Har i princip sovit bort dagen, underhållt min bästis på jobbet och bara tränat idag. Efter dagens styrkepass vet jag inte om jag vill leva imorgon.

Med smörgåsar och varm choklad framför scrubs fortsätter jag njuta av min ledighet.

Godnatt!


Can't wait

Bara några få dar kvar tills jag får vandra i shorts och shoppa på la rambla. Som jag längtar efter lite mer värme


Farsdag

Helgen är snart slut men jag klagar inte. Min ledighet fortsätter en vecka till! Skön gårddag med gitarrspel, sång och massa snack. Har tränat tjejerna och har precis avnjutit ett bad. Snart väntar middag hos familjen Asplund, som jag saknat dom!

En liten bild på pappa får jag bjuda på, han är bra han


Friday

Som vanligt ligger jag i sängen på jobbet där jag oftast spenderar min fredagskväll. Gårdagens lista blev inte direkt klar. Det enda jag hann göra var att städa... Efter jobbet tränade jag min duktiga vuxengrupp och mös med Anki

Imorse jobbade jag, åkte hem och duschade, åt en ASGOD sallad på lilla maräng med fina kollegor innan eftermiddagens jobbpass. Ska faktiskt bli skönt att sova tidigt eftersom jag gick upp tidigt imorse! Vad som händer imorgon kväll återstår att se.

godnatt vänner!


My boy

Jag saknar att få somna och vakna bredvid honom


Torsdagsmorgon

Njuter av frukosten medan jag skjuter upp dagens planer mer och mer.

Dagens planer:

❤ Gå en promenad

❤Städa och möblera rummet

❤ Färga håret (kommer ej hända)

❤ Skriva tjejernas närvaro sen augusti

❤ Åka till jobbet (det måste jag)

❤ Krama Anki (det vill jag)

Bara att köra igång


3 år

Var nyss och hälsade på ute hos Helena tillsammans med Maya. Tre långa år har gått, det är ofattbart. Även om jag inte vill komma dementin punkten så har jag insett nu att det här är min vän, hon bor numera på Tvetas kyrkogård, hennes skratt får jag höra på filmer, hennes leende får jag se på bilder och allt vi gjort tillsammans får jag gå tillbaka till minnen. Det tog ett tag att komma dit, nästan tre år. Men nu är jag stark, jag kan prata om det och jag kan minnas tillbaka det positiva. Det är som det är och vi får bara göra det bästa av saken, det är va hon skulle gjort.
 
den här helgen har jag haft några få minnen i huvudet, bra som dåliga
 
♥ När vi var på eurogym och alla i laget stod på läktaren och kollade på när 5000 pers stod och dansade Alors on Dance. Vi vägrade gå ner, det var pinsamt. Men Helena skulle ner, oavsett om hon stod själv. Så hon sprang ner för trapporna och ställde sig där nere och dansade, och bara skrattade. 
 
♥ Ett annat tillfälle var när vi hade Södertäljtävlingen och jag, Helena, Linnea och Matilda plockade fram redskap när jag stukade foten på en tunnmatta. Vi vek oss av varv och insåg hur dåliga vi är
 
♥ Mitt sista minne är det sämsta, men det som jag numera kan prata om ganska öppet till skillnad från tidigare år. När pappa kom in i ett rum hos matilda där vi satt sju lagkamrater och med en tår i ögat säger han att HeLena har dött. Det fick jag veta för prick tre år sedan. Dagen efter att det hänt
 
jag saknar dig min fina ängel 
 
 
 
 
 
 

Halloween och tävling

Såg att det här inlägget som jag satt och skrev igår hade publicerats trots att det inte var färdigt, så nu har jag fulländat det och då kanske man förstår mer att min helg inte bara tog slut efter att ha fått medaljer. Puss!
 
Vi kör ett "minhelgibilderinlägg"
 
i lördags var det som sagt tävling, min första tävling sedan skadan.
 
 
Vi drog in många medaljer, både mina tjejer som vann 2 silver och 1 brons, och även mitt lag som vann 1 guld, 1 silver och 1 bronsmedalj. Vi fick medaljer i alla grenar och det var sjukt roligt att få köra igen 
 
 
 
Senare mot kvällen gick jag ut med en del lagkamrater och vår tränare, och eftersom det var halloween så var vi även så vackert utklädda haha...  Alva och Emma som tjuvar, alice och jag som skelett, Sanna som Batman, Micho och fedde som Darth Waders och Tova som.. Ja Tova

 
En av de bästa kvällarna ute på riktigt länge !
 
Avslutade helgen med en helt ledig dag där jag njöt av amerikanska pannkakor och bra vänner
 

Idag

Idag har jag tyckt till på jobbet, idag har jag fått träna gymnastik igen, idag har jag fått mysa med mina vänner med massa gott och njutit av en ledig kväll. Imorgon kommer jag inte kunna gå av all träningsvärk, imorgon ska jag (förhoppningsvis) boka Italien, imorgon jobbar jag natt, imorgon hinner jag nog lägga upp bilder och texter sen helgen, imorgon är den 5 november, tre år sen Helena försvann.

Mer än så hinner jag inte säga för klockan är mycket, för mycket. Min pojkvän spelar match just nu, så konstig tidskillnad. Saknar honom massor

Godnatt!


-

Helt slut efter de här dagarna och nu är det bara en kvar. Med dubbelpass på jobbet och press och stress i gympan är min hjärna helt kaos. Jobbade alltså i Järna imorse, tog en lunch med Anna och jobbade med gympagrejer och jobbade på dagiset på eftermiddagen. Fortsatte jobba med gympagrejer och åkte till kyrkogården med pappa. Mötte sedan upp Linn och gick på Kingsmatchen. De vann överlägset och jag fick träffa Williams lagkamrat Arvid från landslaget så jag var nöjd. Efteråt har jag spenderat tre timmar till med redskapsframplockning och förberedning.

Nu ligger jag i sängen och ska få somna med ett lugnare hjärta. Jag är inte redo att tävla imorgon egentligen. Har bara tränat några gånger. Men jag gör mitt bästa och är stolt över mina tjejers prestation istället! Ser fram emot imorgon kväll.

Godnatt ❤


RSS 2.0