-

Skrev nyss ett inlägg som försvann.
 
Sammanfattningsvis:
 
♣ Tävling i helgen, 12:a, 10 bästa kom till final. Supersurt men ändå kul med tävling
 
♣ Utgång efteråt, förlängde mig själv med 10 centimetersklackar. Ovant men uppskattat tydligen
 
♣ Underbar ledig söndag med träning, glass i solen och middag på barolo. Bilder nedan
 
♣ Jobbat idag, tränat och har pissont i foten. Börjar dock första behandlingen på sjukhuset imorgon
 
♣ Norrköping imorgon! Ska se kings 3:e final men den första som jag kan kolla på
 
Japp, det är givet. Mitt bloggande och mitt engagemang suger. Tack o hej
 
mmmm mat ♥
 
Ska vara social på skype med William nu, godnatt mina vänner !
 

Lock in your love

godkväll! 
 
det är fredag och läggdags. Har spenderat kvällen med massa trevliga människohärom firade Maya och Benjamin. dock väntar jobb ch tävling för mig imorgon så ingen sen kväll här inte! Veckan går snabbtz, ju snabbare veckorna går desto snabbare tills jag får träffa min stora kärlek. Bara 5 veckor.. Längtar
 
hörs under helgen! Imorgon landar min bästis från Umeå! Lycka 
 
godnatt ❤
 
 

Påskgodis och sm final

Vilken helg 
 
har från torsdag kväll bara njutit av allt lite extra. Trots att jag jobbat hela helgen har jag hunnit med extremt mycket och mina arbetspass har inte varit så krävande heller! 
 
I fredags togs en välförtjänt sovmorgon, jag jobbade, firade Maya och hamnade på park. I lördags jobbade jag, grillade vid vattnet och hade spelkväll som ledde till utgång, sjukt rolig kväll. I söndags jobbade jag igen, tog en drink på en uteservering, hamnade ute och kom hem till olivia vid sextiden på morgonen. Igår shoppade jag och Maya på Nacka forum. Därefter kollade jag julens USA resa med familjen Asplund, tränade och sov sedan natten på jobbet. Idag har jag jobbat, sprungit och kollat sista semifinalen. Vi vann som tur var men det kändes inte så säkert. Nervositeten var enorm. 
 
det var allt om min underbara helg! Nu ska jag försöka ta igen mina förlorade sovtimmar. Vi hörs!❤

Påskledigt och Uppsala

Då har man äntligen blivit lite påskledig, eller jaa.. Ledig från förskolan men jobbar i Järna. Det viktigaste av allt är att jag får sovmorgon imorgon. Känns som att jag aldrig behövt det så mycket som nu. såg en semifinalsmatch för kings fredags som ledde till vinst. Igår tränade jag och fikade på café Dubai med mina kollegor. Idag åkte vi till Uppsala efter jobbet med Linn och fick se en förlust för södertälje. Något som gör att jag kommer sitta lagom nervös i täljehallen på tisdag för en avgörande match. 
 
det är påsk och här ska det njutas ! 
 Puss!
 

Tidiga morgnar

Trots att det suger när klockan ringer kvart över sex på morgonen så är det faktiskt skönt när man hunnit träna och tagit en fika med pappa innan klockan ens är nio. Här sitter jag och väntar på att börja jobba. En bättre morgon helt enkelt! 

Have a heart

Godkväll!
 
Första dagen på arbetsveckan är nu avklarad. Veckans motivation för att överleva denna arbetsvecka är tanken på att jag är ledig på fredag. Fast det är jag inte, jobbar fre, lör och söndag i Järna men då byter man iallafall så man överlever. Dessutom är jag träningsfri på torsdag kväll så kanske tar mig till Uppsala för att se lite basket!
 
Kan berätta lite om min helg. Lördagen kan man beskriva som min vän Anki har gjort : kvällen var skev. Superstressad bytte jag om i bilen påväg hem, bytte skor och åkte till berget. Gick in själv men mötte mina vänner där inne. Hela södertälje var där, berget var proppat med 1000 pers. Hoffmaestro var riktigt bra live men om man stod i publiken blev man mosad av alla som hoppade och dränkt i drinkar. Efteråt väntade kebab, efterfest med hoffmaestro på skogshöjd och en efterfest på en båt i gästhamnen. Sjukt konstigt men riktigt roligt, kom hem vid halv sex och var sjukt nöjd över valet att jag gick ut den kvällen.
Trummisen i bandet, han hette Harry, trevlig tok 
Fick med min kollega Linda efter utgången
 
I söndags var det träning som vanligt. Därefter bakade jag kladdkakemuffins och söndagsfikade med michelle, steffani och Matilda. Vi hade vit choklad i, så sjukligt gott!
 
Semare på kvällen åkte jag och Olivia ut till Vacksta och kollade på solnedgången från berget. Så sjukt mysigt och vackert. Ett underbart avslut på en ledig dag och en bra vecka. 
 
Det var allt för tillfället. Idag är det prick två månader till jag åker till Italien med mina tjejer! 
 
puss och kram❤
 

Hoffmaestro

Drar in ett kort inlägg här.
 
Mysmiddag med Linn på ceasars igår, träffade även mina kollegor under några timmar in på natten. Idag har jag tränat i typ 5 timmar, har inte så mycket att säga om det. Jobbar just nu och ikväll satsar vi på hoffmaestro, (har dock ingen biljett). Jag, Marcus och Martin ska vara där i god tid. man måste ju gå ut minst en gång under helgen, japp så jobbar jag hemskt nog. 
 
Ha en bra kväll! ❤
Körde en selfie med Williams hund igår, om ni ville veta

Fridayyy

Här blev det visst en längre paus. Jag har avklarat ett högskoleprov, firat trotz och gått ut i stockholm på spybar. Jag har lämnat in min telefon och fått en tegelstenstelefon, varit på jobbet iäoch träffat mina fina kollegor. Sen har dagarna bara gått, föräldramöten, jobb och träningar. 
 
Jag har även klippt av delar av håret, spenderat alldeles för mycket pengar på hälsokraft osv. Nu är och äntligen fredag och jag ska få äta ute och fira lite helg. Får se vad den har att bjuda på! 
 
 
 

Losing sleep

Igår var en av de värsta dagarna på förskolan någonsin, blir så chockad av att barn kan vara så genuint elaka. Pluggade massor när jag kom hem, tog en paus och gick på bio med frida. Vi såg på Wolf of wallstreet, lång men någorlunda bra. Det var skönt med en paus iallafall ! Läste ut högskoleprovsboken och var klar 2 inatt. Nu är det bara att kötta, tre dar kvar. 

Klar med arbetspasset för idag, snart dags för att träffa mina tjejer och sen tillbaka till boken igen. 

Vi hörs! ❤️

Saknar min andra halva redan 

RSS 2.0