gott nytt år mina vänner



Slutet på det här året och början på det nya ska spenderas med inte mindre än alla brudar!
Och såklart resten av alla människor som jag har spenderat 2009 med, det kommer nog bli great!
Det enda, eller den enda som saknas ikväll är den bästa matilda! sen resterande hoppas jag att jag får träffa under kvällen. Så från mig, till er alla

Min blivande pojkvän



Han måste vara det snyggaste jorden skapat.


Inte den bästa dagen

Jag skäms, jag borde skämmas och de gör jag. För min bror och pappa.

Det börjar på stan när pappa ska in på telia och hämta sin nya mobil och bilen står utanför polisen vid backen brevid vero moda. Jag väljer att stanna i bilen och pappa kliver ur och låser. Sen inser han att jag sitter i och låser upp och sen går han vidare. På vår bil är det så lyckat att om man låser upp den men inte öppnar några dörrar så låses bilen igen, och det var precis det som hände. Men inte nog med det, vi har rörelsesensorer i bilen så om nånting rör sig (jag) när bilen är låst så går larmet. Och ja det räcker ju med det! Larmet går (högt) och jag sitter i bilen och panikar, försöker öppna dörren men det är ju låst! försöker trycka på att låsa upp men de går inte, för nyckeln har ju pappa! Tillslut drar jag i alla spakar som finns, trycker på alla knappar och drar i blinkers grejen. Så inte nog med att bilen tjuter utan BÅDA blinkersena blinkar åt olika håll, jag blir gråtfärdig och skäms satan, och märker hur alla människor kollar snett på mig. Jag ringer pappa och skriker åt honom i telefonen att han måste skynda sig och låsa upp.

Det var nog dom hemskaste fem minutrarna under hela 2009.

Därefter på kvällen ville jag till maxi och min bror och hans kompis skulle dit så jag åkte med. Men de räckte ju inte, polisen började följa efter oss på hemvägen för att de körde för fort, eller galet inte vet jag. Så vi åker in på coops parkering och gömmer oss, men då hittar dom oss och kör sakta förbi. Vi har då klivit ur bilen och poliserna kollar på mig som om jag vore dum i huvet. Men dom stannade oss aldrig utan gick ist och kollade på bilen. Jag tror min bror och pappa vill ta kål på mig, dom är dumma i huvet och skämmer ut mig.

Så, nog talat om det! imorgon är det nyår och jag taggar! ha det bäst


Tummen upp!

idag blev det att åka tillbaka till sjukan för att dumpa stiften, men icke sa nicke! dom ville att stiften skulle vara i ett tag längre, men jag fick byta gips, och min arm såg ut som ett afrikabarns, men samtidigt en 90årings arm. Väldigt fint... Jag tänkte bjuda på lite bilder, som är valfria om man vill titta på eller inte, det är ju ändå inte det fräschaste med två stålpinnar in i tummen:) Jag var även på stan med Sofia och Maya, som jag även var med igår. Men då inhandlades det lite nytt!

Två linnen och en kofta från vero moda
En bh och en puderborste från hm
Och en halsduk från indiska.

   Jag säger ju då det.. inte trevligt


Rummet

Här kommer bilder på rummet, jag suger på paint men jag hoppas det ser någorlunda bra ut, vad tycks?

Så här ser det ut nu




Och ungefär så här ska de bli:











Jag vet att mina ritningar på paint äger... hehe.

Borde jag ha såhär? eller borde alla foton kanske sitta på den bruna fondväggen?

Winter- joshua radin

Hejhå !

Mycket att göra nu, eller egentligen inte men det blir spontana saker och det gillas! Julfesten hos tove var bra, tills den slutade, men vi hade kul ändå! jag och maya var uppe några timmar och nördade datan, sen sov vi sött tills det var dags att åka hem. Sen vidare till kusinerna på släktmiddag, som.. sög. men därefter vid halv elva så åkte jag till julia där det bjöds på charader och sanning och konka fyllt med skratt, med alla brudar!

Sov hemma, vaknade och åkte till IKEA och kollade allt inför rummet, och det kommer bli så bra!! Nu har vi suttit och gjort ritningar, men jag har en vägg kvar, så dom läggs ut imorgon! Nu blir det ut till skogen till sulalampi för pulkaåkning med fyrhjulning och annt skoj! troligen sover jag där så vi hörs imorgon. Puss!


There's nothing you can do that can't be done

Hej igen!

Har precis kommit hem från SIBA där det inhandlades ett nytt högtalarsystem till mig, med baslåda och högtalare. Me like:) Snart bär det av till min älskade vän maya där jag ska äta middag och sova, kvällen kommer bestå av trevligheter, inte hos henne men ändå ! vi ska på en liten julfest, det blir kul hoppas jag! så jag hör inte av mig förrän imorgon, om jag hinner, för det bär av till stockholm för släktmiddag då, see ya!




juldagen

Hallå! Idag är det inte längre julafton, men jag får vänta 364 dagar till blir det väl? Hur som helst så har min jul varit lika bra som vanligt, vi gjorde allt som vanligt, förutom att jag övningskörde lite också! nu kan jag växla till tvåan också, jag lär mig snabbt! Julklapparna jag fick var de jag önskade mig, jag önskade mig knappt något men jag fick vad jag ville! 
 
Det som jag fick var:

Kamera(sån som jag hade innan)
Sjal
Filmer, ice age 3 och kenny starfighter begins
Armband
Hörlurar
Fotouppladdning
Ramar
Tröja av matilda
Och ett rum som jag bestämmer hur det ska se ut!

Här är bilder på det:


Love Actually

Sitter och tittar på love actually,som är en superfin film! jag kollade först på sagan om ringen, men chicken som jag är, så vågar jag inte se när de blir jagade ur fylke eller vad det heter!

Om en kvart är det julafton, och jag har ätit pepparkakor tills jag mår illa BARA för att det ska överväga alla dumma saker jag gjort, nej men pepparkakor är gott! jag längtar till imorgon, frågan är vad det är jag längtar mest till, om det är hela dagen, paketöppningen, kalle anka eller maten. Alla som känner mig skulle nog rösta på maten, så de gör jag också, jag fastar typ nu så jag kan tjocka upp mig ordentligt på julmat imorgon, de gillas!

Här bjuds de på en bild på mig för ett år sen, på självaste julafton. Hoppas jag har förändrats lite iaf, mitt liv har i alla fall förändrats! jag har fått lite mer liv, men samtidigt mindre, med tanke på hur mycket tid av mitt liv som spenderas vid den här dumburken.

 

Från mig till er alla, så önskar jag er en riktigt


We wish you a merr christmas, we wish you a merry christmas

Ja de är ju så låten går, men min käre pappa körde sitt eget race genom att gå runt på stan och sjunga " I wanna wish you a merry christmas I wanna.. " Med sin underbara sång röst också! Haha, han är ett fån, men jag älskar han ändå! Jag har inte skrivit varken igår eller idag, men jag har inte så mycket att säga, det kommer väl till kvällen när pirret inför julafton närmar sig! 

Igår var jag och övningskörde lite med pappa! Galet ju, men det gick riktigt bra tycker jag ! Förutom när jag var på väg att köra in i snödrivan och släppte alltihopa och skrek.. men vadå? de var min första gång! och jag har inte fått licensen än så jag fick egentligen inte, så det blev bara en liten stund!


jag har köpt ny tröja också, den på bilden, jag har inte riktigt bestämt mig vad jag egentligen tycker om den, men den duger i krig! Jag klädde granen idag också, och fixade det sista inför julen, jag och matilda bytte julklappar och jag fick en fin randig tröja! Vi öppnade i förväg även om vi lär ses imorn med, men hon var så nyfiken efter mitt rim. Rimmet var: Denna julklapp som du i år får, bara går och går. Gissa vad det är, jag kan berätta ikväll! 


Goodbajs
 


jag är coool

Vet ni? jag är feting impad! över ingenting egentligen

Jag är som ett barn under julen, när de inte kan vänta till att se den 24:e luckan i julkalendern, utan måste tjuvkika genom någon annan lucka i närheten. Gjorde barn sånt? eller det kanske bara var jag.. 

Jag orkar inte vänta till den 29:onde med att se hur mina stift sitter, de sticker ju alltså ut utanför handen, men jag har iallafall tjuvkikat genom att dra bort skyddet, bandaget, och lyft upp gipset lite, och jag ser ut som stålmannen! eller något, jag har liksom stålpinnar in i min tumme.. awesome!

Nu blir det estocolmo med matilda den vilda, och köpa juleklappar. vi hörs


Sådär sitter stiften om jag minns rätt,
mina skills på paint är ju grymma ! he...he...


4:e advent

Idag är det dan före dan före dan före dan före doppare dan! eller nånting sånt..

Gårdagen blev inte helt tom på händelser, jag tog mig till ida lite senare på kvällen och vi spelade spel och myste en stund. Idag har jag bara pluggat och sölat, och nu på kvällen skulle vi egentligen haft "konfaträff" tänkte vi, men det blev inte särskilt många. Det blev jag, Ebba och Erik! Men vi hade kul vi, det blev fika på bacino i några timmar. Man har alltid så mycket att snacka om, för ett och ett halvt år sen så gjorde man inte så mycket mer än att vara med hela konfan. Vi sa de, att efter jul men fortfarande under lovet, så ska vi ta och ses allihopa!



Ja, vad gjorde vi inte på de där lägret? vi gick upp en och en halv timme tidigare, för att knyta in alla killarnas skor i ett snöre och upp i ett träd, gömde våra telefoner som vi låste och satte på alarm vid femtiden så det inte fanns något att göra åt. Vi smet över till varandra på nätterna, och sov tillsammans, smet tillbaka morgonen efter. Allt vad vi nu gjorde, kommer inte glömmas, det var bäst. ♥



Man in the mirror- Michael Jackson


lördagsmys

Hallå !

Nu har hela lördagen gått, första gången jag gick utomhus idag var för två, tre timmar sen. Ikväll är jag så sjukt trött att jag orkar nog inte göra nånting, det går så många filmer så jag lär ju vara underhållen, och chokladpudding har jag också !

Nu kan man räkna dagarna till julafton på en och samma hand! Jag är värre en ett litet barn med att längta till julafton, även om jag inte ska få något speciellt, men de är så mysigt. Idag drar en av de bästa hem till gotland, och jag kommer sakna honom! Men om nio dar, då är han tillbaka igen, vår alldeles egna gotlänning jesper hoffman!  

Jag försöker klura ut vilka bilder jag vill ha till fotouppladdning, mitt nya rum ska nämligen bestå av foton som jag och andra tagit. Foton som betyder, det är ju bara att börja sätta sig och kolla igenom 25 000 bilder. Hej och hå!

En av bilderna som troligen kommer upp på väggen!

Our last summer, memories that remain


she's fire burning, fire burning on the dancefloor

Godmorgans! ♥

Igår var inte jag i skolan för vi skulle bara kolla film och sen få jullov, så man kan ju säga att jag har haft jullov sen i onsdags. Istället tog jag ett varmt bad, som jag glömde bort helt när jag tappade upp det, och lät de vara i ungefär tjugo minuter, så när jag kom in i badrummet så hade jag kommit till sydpoolen, nära och bra! haha lyckat linda.

Efter det var jag en sväng på stan och åt med matilda, sen vidare till brandstationen och sen kansliet för att hämta pengar. JAG ÄR RIK! senare på kvällen gick jag över till frida och jag hon och sanna satt och snackade och drack lite, det skulle komma fler till frida, men jag hann dra innan dess. För sen drog jag iväg till maja, och man kan säga att jag blev jagad påvägen från frida, jag har nog inte varit så rädd på länge! Hos maja blev det en höjdarkväll, sen blev det kebaben och hem!

Allt om min fredag, den var intressant, jag vet! hehe. Det får bli en bild som fyller upp de här tråkiga inlägget lite!

Minna jag och Matilda hos Ludde i somras.


Pictures

Lite bilder sen idag kan väl komma upp då! sorry för allt klagande, men jag var inte på mitt bästa humör:)








Bilder slut. Inlägg.. slut.


HATA SNÖ OCH BUSSAR!!

Så här ska inte en dag se ut:

1. jag hade fetvarmaste kläderna och ÄNDÅ frös jag

2. jag fick vänta på sjukhuset i en timme mellan röntgen och doktorn, hann se tre nyhetsrepriser efter varandra på tv4. Ja nu vet jag iaf allt om mötet i köpenhamn, ekonomin på alla håll och kanter, och vädret för idag.

3. jag såg bussen åka förbi mig vid birkakorset, och fick alltså GÅ hem i kylan

4. en halvtimme efter jag kommit hem var jag på väg till bussen, och som jag sa igår. jag har ingen aning vad jag har med mig eller inte... jag glömde mobilen, tänkte gå tillbaka men valde istället att ta bussen till skolan

5. på centralen får jag reda på att vacksta bussen GÅR inte och att jag då måste ta mig dit på annat sätt för att få julbordet som jag längtat efter

6. det går inte, nejnej. för vägen till vacksta är IGENSNÖAD!!

7. då ska jag hem, men nej, ALLA bussar har slutat gå,och jag kan ju inte ringa någon heller.

8. Efter två timmar på kansliet med Malin och Frida beslutar jag mig för att hoppas att bussen går, men nej. de gör den ju inte, så jag fick GÅ hem

9. Nu när jag är hemma så har jag en halvtimme på mig, sen måste jag vara i blombacka, utan buss. Jag har alltså raggat till mig sjuts av mina älskade grannar, men ändå.

10. Jag kommer säkert vara sjuk imorgon, inte härligt.. jag vägrar!

Påminn mig, VARFÖR STANNADE JAG INTE I SÄNGEN???

Svaret är: för jag hade inte fått min julmat då! som jag ändå inte fick.. alltså, mitt liv är mat, får jag inte mat, då blir jag såhär!


Jag säger då det. Min kärlek, är sängen!

En vanlig morgon för handikappade Linda Ekström:

6.30 RIIING RIING. väckarklockan. 
Trycker på snooze och väntar på nästa, kan hända att jag stänger av den i sömnen.

6.45 RIIIIIIIIIIIING RIIIIIIIING!
Låter radion vara på, tänder lampor och lägger mig under det varma täcket för att tänka vad jag ska ha på mig (idiot) som om jag gör de? 1 Minut senare: SNAAAAARK

7.20 RIING RING!
Men förihelevete, då ringer mamma i telefon:
- GODMORGON!
- Ahh mm.. zzzz....
- Du är i tidningen ! gå ner och kolla nu, du måste gå upp!
- Mamma ge upp, jag går inte på de där längre
- Gå upp nu, jag ringer sen igen !

7.25 Går upp och byter om till första bästa, bryr mig inte om klädval, vafan de är vacksta och jag kan knappt klä på mig själv. (knäppa bh:n är värst)

7.35 Tillbaka till sängen och... SNAARK....

7.45 Skynda sig på med skor och jacka, packa grejer, borsta tänder

7.50 Springer till bussen med skorna oknytna, jackan i handen, och ingen som helst koll på hur jag ser ut, vad jag fick med mig, eller om jag ens fick av mig pyamaströjan.

Peace.. och tips från coachen, bryt inte tummen!


Jag ser det snöar jag ser de snöar....

DET ÄR SNÖ UTE!!!

MASSA SNÖÖ!!!

Min vante på den gipsade armen är en socka och de gillas !!


Ge mig julafton nu !


duktig tjej..

Okej jag har gjorde om min blogg 50 000 gånger igår, och jag vet inte, jag blir aldrig riktigt nöjd! Igår fixade Maya lite grann, och gjorde så att jag hade vitt alltihopa med vit header med svarta bilder på mig, de var assnyggt! så de ska jag tacka henne för! och hela helgen så klart, hon är fantastisk!



Hur som helst så trivdes jag inte riktigt med vitt, det blev så... vanligt kände jag, vilket jag borde ta skulden för, jag gjorde ju en vit bild, osmart som jag är!  så den självaste amatören (jag) har gjort ny header och nytt alltihopa.. IGEN!! vilket tog sin tid måste jag säga, skulle egentligen pluggat och städat för kung och fosterland, men brukar det bli så när linda har en data i sitt rum? knappast. Så nu sitter jag här och tittar på slagfältet, det är till och med så att jag bjussar på en bild! ingen vacker syn, men snart, då jävlar blir de ett snyggt rum! Om ja nånsin får bort allt, ser inte ljust ut just nu. Nu är de skola och sen ska jag få mina gympapengar, det kommer göra mig LYCKLIG!!

Onödigt dåligt tråkigt inlägg, men de är ju bara att ta fram papper o penna om du vill skriva upp!


Världens bästa Anna !

Jag har pratat med Anna i telefon nu i en och en halv timme, och vi har pratat om allt mellan himmel och jord, hon tar till sig och vill verkligen veta allt om hur jag känner med gympan. Så nu har jag bestämt mig, ja ska gå med min vita feta gipsarm och inte gympa, bara kolla, sen när den är borta, då ska jag börja sakta, inga volter men fristående, och sen i mars, då JÄVLAR ska jag börja träna, och jag ska bli bra! Så de så!

Jag har världens bästa tränare!


Vad hände inte igår?

En grymt rolig kväll! Kändes som att man träffade alla man känner, mer än 50% av alla som var på festen kände man, och hur många var de? några hundra tror jag! sjukt roligt iaf. Det enda som saknades var Matilda! men nästa vecka, då ska vi tagga! 

DÅ JÄVLAR!!




Bild sen almost


haha när den svenska humorn är som bäst!


aj förihelvete ajj

Alltså jag trodde inte att ett litet litet ben, i en liten liten tumme, kan orsaka bland den största smärtan jag varit med om! alltså det gör så sjukt ont, ta livet av mig, snälla! nu har lite folk livat upp min tumme iaf, så jag ska ge er ett smakprov! idag har jag iaf varit på hockeymatch, j18 körde, och jag blev taggad till att köra lite själv! men nejnej, en en gång, INGEN idrott för den lilla tummens skull, tummen ner för de.. nej inte de heller, för den jävla tummen skull! och min såklart. De vann iaf med 11-1, de va duktiga dom :)

Puss och kram skumbanan



jag har megabajsförihelvetesjukligt ont i min tumme...

hej hopp gummisnopp!

Om ni bryr er det minst så är min hand megafet och ser ut som om den kommit från tjockholmen, mina knogar syns knappt, men det tragiska är att efter de tre hemska månderna utan gympa som jag ska få uppleva, så kommer jag rullas på bård till tjockholmen. så därför ska ja vara nyttig i två veckor, sen under jul får jag äta LITE sötsaker, och därefter ska jag ha det igen! så får man hoppas på att jag inte blir allt för tjock:) imorgon börjar de två första nyttiga veckorna,så..

ADJÖ godis och delicatobollar!

jag måste tillägga att det jobbigaste är ändå inte smärtan, utan ingen gympa på MINST tre månader, jag tror inte jag haft ledigt så länge sen jag började i gympa, och de gorde jag som fyraåring...


Ajsing bajsing

Fredagen den 13:e, här är jag!

mamma innan jag skulle till hallen på morgonen:

- break a leg!

aa tack mamma, de gjorde jag också, säg bara lycka till nästa gång.. haha fail


juluppvisning

JULUPPVISNING IMORGON (LÖRDAG) I TÄLJEHALLEN

INSLÄPP 14.30, START 15.00

Entrépriser: 50 kr för ålder 16 år och uppåt. Gratis för yngre.

Årets tema: världsländer

Komkomkom!


this is the air i breathe

Jag vet inte om det är för att jag har sovit dåligt eller om det är för att jag verkligen insett saker och ting, men just nu så är jag sådär nere med gympan igen, det är knappt några som förstår varför, men det gör knappt jag heller, varför? men det är så himla mycket, allting kretsar kring gympan. I Början av förändringen så snackade vi väl om det här nån gång i veckan, men nu, det går inte EN dag utan att vi har snackat om det, jag vet inte om det blir bättre eller sämre, eller något. Jag har inget problem med gympafolket längre, det är bara i allmänhet, och hur allting delas och hur allting prioriteras så olika. Nej usch, jag ska inte säga nå mer, men när inte gympan funkar, funkar knappt nånting i mitt liv..

Allt för mig, sov gott.


vår julskinka har rymt, hur kan en gris bara försvinna?

tjolahoppsansa!

Veckan är seg som bara den, det har bara hunnit blivit onsdag! Men vad kan man säga hittils, veckan har bestått av gympa, sova, skola och äta. Man kan säga att jag har gjort mycket av allt, men jag har under den största delen av veckan... ÄTIT! allt från megafrukost, lunch, matlåda, glass, tårta, delicatobollar och sist men inte minst FIKA!  jag mår fortfarande illa sen jag åt nancys idag med Maya, Viggi och Beija! Jag hade kul som vanligt och det är alltid lika roligt att träffa dom, men jag åt så jag tror jag dog, både frukost m och kladdkaka! haha härrejösses, gott var det i alla fall!

Jag måste säga att även om jag ÄLSKAR julen, så saknar jag ändå sommaren, jag saknar mitt sommarlov 2009, det var GRYMT! så här under mina älskade juletider så läggs lite sommarbilder upp, men de gillar jag!

 


RSS 2.0