Lugn kväll




Jag som i vanliga fall alltid vill vara med på allt, eller vi vänder på det- aldrig vill missa något. Jag har både igår och idag känt efter och insett att jag är för trött för att göra något, har inte ens lust. Nu ligger jag hemma i sängen och äter piggelin. Klockan är 22:00 på en lördag och jag är så lycklig som ska få sova snart. Och ändå har jag hunnit ha en toppenkväll med mina vänner och den goda maten på bilden ovan. 

Nu ska jag lära mig att ta det lugnt, det börjar idag. Godnatt!

Skivstångspass och let's dance



Arbetsdag 5/17 dagar i rad. Det är mindre kul nu. Jobbade dock bara 8-12 då det skulle varit min lediga dag och jag behöver få lite vila. 

Efter arbetspasset träffade jag Linn för en lunch på stan. Har inte träffat henne sen i somras vilket är ganska tråkigt. Vi umgås massor på sommaren när William och alla andra killar är hemma men inget under resterande tid på året. Lite tråkigt. Saknar både henne och alla Williams vänner( jaa alltså er två Martin och Mario). Mina trogna läsare. 

Senare körde jag Maya och Petra ett skivstångspass. Jag har träningsvärk i varenda kroppsdel sedan veckan och värst av allt var vaderna. Skönt att avsluta arbetsveckan med ett helkroppspass. Imorgon blir det vila och på söndag IW. 

Nu är jag helt slut och laddar om för en ny dag. Klockan ringer tidigt och några timmars jobb väntar. På kvällen blir det nog vänner och god mat. Längtar redan


En sån där dag

Idag är en sån där dag så jag önskar att: 

❤️ jag var hos honom 

❤️ han var hos mig

❤️ flygbiljetter var billigare

❤️ vi slapp det här avståndet 

❤️ jag var rik 

❤️ att vi var med varandra

Precis så känner jag. De förlorade matchen igår vilket innebär att de inte kommer att spela Conference finals eller vad det heter. Det innebär också att han är ledig i minst tio dagar men mer än två veckor i basketen. Om bara flygbiljetterna var billigare så han kunde komma hem. 

Det skulle göra mer än allt i denna deprimerande arbetsperiod. 

Jag saknar dig



💤



Japp. Här var jag i mina fula år. Med beiga trikkåer, snobbentrosor och min favorittröja som jag fick av mamma när hon var på Irland. Kul hade jag iaf! 

Veckan går lika fort som vanligt, ändå känns det som att man aldrig kommer närmre resan. Har nu bestämt mig för att stanna under påsken och få en lön i maj på ca 9000kr efter skatt för ungefär 4 dagars arbete. Jag stannar därför ca 6 dagar längre i Sverige än jag tänkte från början (megaångest). Men det känns skönt att inte bli utan lön en månad. 

Bortsett från det rullar allt på, jag jobbar och tränar varje dag. Bion i söndags var jättebra ! (The theory of everything) och jag träffade sofia för första gången på två år igår. Riktigt kul var det faktiskt !

Arbetsveckan fortsätter i sin vanliga ordning, jobbade dubbelt idag, sover på jobbet nu inatt och åker tillbaka till dagiset imorgon. Men livet är ändå bra

Godnatt!

Du är värd det





Han är värd allt. 

Häromdagen när jag skulle åka hem så nämnde jag till mina vänner att jag skulle ringa William innan jag skulle sova bara. Och de sa "var glad att du åtminstone har någon att ringa och säga godnatt till". Och det är ju sant 

Här går jag och klagar på att vi är utan varandra och nej det kanske inte är så optimalt med ett distansförhållande alla gånger men 

1: vi gör något åt det (jag reser dit) 
2: det finns ju ett slut på distansen 

Det kanske slutar med att vi haft distans i 4 år men det är ändå värt väntan. Någon gång i framtiden slipper vi det här och det är värt varenda sekund av saknad. Sen är det inte heller så himla jobbigt att vara utan varandra. Vi lever i 2015 med internetuppkoppling och helt vanliga telefonsamtal genom internet. Vi vet alltid vad den andra gör och hur den mår och som man säger "när det är rätt är det lätt". Det är precis så det känns. Inga frågor, inga tveksamheter utan bara full tillit och massa känslor för varandra. 

Skulle aldrig välja bort det här för något eller någon i världen. Jag vet att det är värt väntan. 

Lite kärlek från mig och hopp till alla som har ett distansförhållande! Godnatt ❤️

Ledig söndag

Det är helt underbart att få sova till 12, äta pannkakor till frukost och få gå på bio på en söndag. En ledig dag i veckan behövs, och söndagar är perfekta ! 

Har hur som helst haft en bra helg. I fredags jobbade jag hela dagen och mös hos matilda på kvällen. Igår jobbade jag några timmar, tränade, åt plankstek med familjen och träffade tjejerna. Vi var först hos Lollo, sedan flamingo och därefter berget. Jag körde bil och hade en riktigt rolig men ändå lugn kväll!

Snart blir det bio med mamsen och sedan lite plugg. Ny arbetsvecka imorgon! Snart är det bara en månad kvar tills jag åker, längtar !




No type


En bild som beskriver hur jag kände imorse när jag insåg att jag skulle jobba 15h idag. 


Vaknade, 
Började jobba 06:30
Slutade 21:30
Somnade 

Ungefär så var min dag idag. Skulle jobbat 06;30-10 och 15:30-21:30. Alltså ha en 6h paus där jag skulle träna, luncha med Anna, plugga osv. Men min boende blev sjuk och jag stannade där hela dagen. 15h jobb på en och samma dag är slitsamt när man inte är beredd på det. MEN jag överlevde och jag fick några fler timmar i februari. 

Förutom jobb den här veckan så har jag tränat varje dag (utom idag då). Jag tycker verkligen att det är jättekul att träna just nu och känner mig verkligen taggad på att få lite muskler !! 

Imorgon väntar jobb, schlager IW och bäst av allt, sovmorgon!! Om jag inte drar mig upp tidigt och gymmar med Ida. Men om jag känner mig själv rätt så nej, sömn är prio 1. 

Godnatt!! ❤️

Längtar bort



Klockan är 22 och jag är helt slut efter arbetspassen. Visst är det intensivt och jag är hemma för att få pengar. Men jag kommer ju på att anledningen till att jag längtar bort så himla mycket är ju för att jag gör mitt Sverigeliv till ett slaveri-liv ungefär. Har iallafall hunnit med fyra sakef som får mig att må bra idag. Kört intervallträning med Ida, ätit middag med mina föräldrar (händer sällan numera), träffat mina älskade gympabarn och ätit en god glass med Anniken. Det är de små stunderna som gör mig litr extra pigg.

Nu är det läggdags ! Imorgon väntar dagis och IW-intervall. Sen jäklar ska den där högskoleprovsboken öppnas igen. Nattinatt!

Love me like you do



Har haft en underbar helg. Fredagen spenderades som sagt med familjen Asplund och kollegor. På lördagen lunchade jag med tjejerna på jobbet och firade Tildis 22årsdag med alla tjejerna. Goda snittar och champagne bjöds det på.  Hade riktigt roligt innan och utgången vart väl inte så lång. Eftersom det var alla hjärtans dag hade jag även gömt en allahjärtansdag present till mitt hjärta och han blev så glad så. Dagen efter umgicks jag med Lollo och Sebbe innan jag jobbade lite på kvällen. Avslutade kvällen med chips och dip med Anniken. 

Idag har jag jobbat dubbelt med en paus emellan. Några timmar på dagis, lite gym med Ida och nu är jag i Järna och sover här över natten. Inte så taggad på det och man får inte så mycket uppskattning för att man ställer upp heller så jag är inte så happy just nu. Blir nog bättre lite senare. Imorgon väntar träning mellan Järnajobb och dagisjobb. Sen får vi se. Lite bilder sen helgen kanske dyker upp senare ! Puss 

Helgens lediga stunder

Helgen är här och jag är lyckligare än på länge över det. Trots att jag bara jobbat en vecka i streck är jag så sjukt trött. Men nu är jag ledig och det är jag väl mestadels glad för! Samtidigt som man lite då och då känner att man får ångest för att man borde jobba.

Arbetsveckan har hursom gått bra. Alla dagar på dagis och några i Järna. Igår kväll bjöds jag hem på middag hos familjen Asplund. Vi åt skaldjurspasta som var sååå god! Linn åker nämligen på sin resa jorden runt idag så vi hade en liten sista middag med familjen, Isak, Williams moster och morfar. De fick ett fotoalbum av mig från Florida som jag hopps de tyckte om! Nu har Linn åkt och jag är riktigt avis, tror hon kommer få resan i sitt liv. Och jag vet ju hur det är att vara utan sin kärlek, det går. Jag har ju bevis på det! Tror det kommer gå minst lika bra för dem. 

Efteråt åkte jag till park hotell där mina favoritkollegor tog en drink efter den tunga veckans jobb. Vi fick även sällskap av Lollos kusin Tor och Kevin. Åkte en sväng till flamingo och stannade alldeles för länge för mitt egna bästa. Jag åkte hem och skypade med William och somnade inte förrän efter 4.

Nu är det alla hjärtans dag och jag ska precis ta mig till stan för att umgås med mina kollegor igen. Vi får helt enkelt inte nog! Sen ska högskoleprovsboken öppnas och på kvällen firas min bästis. Blir nog en bra kväll! 

Hörs ❤️





-

Har nog trott att det har varit torsdag hela veckan. Kanske för att jag längtar till lördag så pass mycket. Men icke, det har bara varit onsdag idag men det har varit en väldigt bra onsdag. Imorse krigade jag mig upp (trots sovmorgon) vid nio. Åkte till gymmet med Linn och vi körde mest axlar. Jobbade några timmar på dagiset och sen i Järna. 

Nu har jag kommit hem och fått prata med min stjärna. Han är peppad inför matchen och jag skulle göra allt för att se den. Dock börjar den 01:30 min tid och jag börjar 8 imorgon så får skippa det. Ett larm vid 4-tiden får det bli iaf så jag får se resultaten ! Helt beroende just nu. 

Önskar jag kunde få se honom spela, krama honom när det går dåligt och heja från läktaren. Finns verkligen ingen bättre människa för mig 



Matilda 22 år



Nyss hemkommen från Steffani där vi firat Tildis 22-årsdag. Vi åt supergod mat, drack bubbel och fikade med kladdkaka efteråt. En riktigt mysig kväll med en del av hela tjejligan. På lördag blir det alla! 

Är i övrigt ganska slut i kropp och huvud. Sov halvbra inatt och har ju jobbat dubbelt idag. Visst känner kroppen av att man jobbar intensivt, det finns ju en anledning till att man ska gå hem för dagen och att man inte ska åka till nästa jobb. Imorgon hoppar jag också in på förskolan men bara några få timmar innan jag ska till Järna. Längtar till helgen! 

Vill egentligen skriva en bok om min lilla Tildis som fyller år idag. Känner att samvetet talar när jag inte engagerat mig lika mycket som jag brukar. Men i år var det så många som gav henne så mkt och känner inte för att "tävla" om bästa budskapet till henne. Hon är min bästa vän och hon kommer vara det för resten av mitt liv. Det vet jag. Vi har varit vänner i mer än 14 år och skulle aldrig tvivla på vår vänskap. Ni vet sån där vänskap där man bara vet? Vet att oavsett åt vilket håll livet skulle vända eller om vi inte ens hörs på ett helt år (något jag skulle tvivla på men ändå) så vet man att vi alltid har varandra. Sån vänskap har vi, den bästa vänskapen man kan få. 

Och ja, jag älskar henne (även om jag aldrig säger det). 

Workmode



Precis såhär fin kom jag in på jobbet ikväll. Sov här på jobbet natten till idag och är tillbaka för inatt. Har jobbat på förskolan under dagen, varit på möte i Järna och hann klämma in ett träningspass med Linn. Imorgon väntar jobb från 6-16:30, sen ska jag fira min bästis som fyller 22 imorgon med lite middag och vänner. Fortfarande glad på jobb! Saknar dock min kille redan.

Sov så gott ❤️

En perfekt helg



Det här är väl det roliga med Sverige. Mina fullspäckade helger. Mamma och pappa åkte på spakryssning till Tallinn och jag passade på att försöka träffa så många som möjligt ! 

I fredags tränade jag först med Linn. Sedan kom cissi, Fedde, Anniken och Lollo hem till mig och vi lagade tacos och hade en lång och mysig tjejkväll. 

Igår bjöd jag hem tjejgänget på brunch och det var helt underbart gott. Dock jobbar många helger så jag fick bara sällskap av några men det var perfekt ! Hoppade sedan in och jobbade några timmar på kvällen.

Efter jobbet åkte jag till Linnea där vi firade hennes 20års-dag. Riktigt roligt firande med en bra utgång på berget ! Första utgången är alltid roligast då man träffar alla. Särskilt när man är med gympan, då har man aldrig tråkigt !

Idag tog jag en promenad till Rosenlund med Tildis. Började jobba kl 13 och nu ska jag snart sova här på jobbet. Slutar imorgon bitti och åker direkt till dagiset och sedan hit igen. Ledig några timmar på kvällen innan jag åker tillbaka hit än en gång för att jobba natt och åka till dagiset på tisdag igen. Ska dock inte klaga på jobb... Än. Har ju precis börjat ! 

Hörs om några dagar när jag är mer bitter på jobb. Fler bilder sedan helgen kan också få dyka upp någon dag. Natti!

Jetlag



Bild från när jag förra veckan fick prova olika fransar och ta före och efterbilder hos Geniewink. 

Igår var det svårt att sova. Kollade spänt på hela Williams basketmatch som inleddes bra med en 20p ledning i halvlek men avslutades mindre bra med 1p förlust. Somnade runt halv fem med att tvinga i mig lite sömn. På dagen har jag tränat och pratat ikapp med min fina Maya. Även fått påskrivet invaliditetsintyg av min läkare. Får se om jag får några kronor för att jag har permanenta kvarstående smärtor i foten. 

På kvällen har jag druckigt varm choklad med mina kollegor från dagiset och vi har pratat i mun på varandra konstant i två timmar. Vi har alltid så mycket att säga ! 

Imorgon drar nog pappa upp mig tidigt för en tur till Stockholm på morgonen. Sedan väntar träning med Linn och en kväll med mina kollegor. Mor och far flyr huset för spakryssning till Tallinn i helgen och jag ska passa på att bjuda mina olika vänner på middag och brunch och sånt trevligt. En bra helg lär det ju bli för man är LEDIG. Och massa roligheter bjuds det på dessutom. 

Godnatt ❤️

Hemresan

Kom jag hem? 
 
Ja det gjorde jag ju tyvärr. På måndagsmorgonen vaknade jag och mådde precis som jag alltid gör samma dag som jag ska åka, väldigt väldigt dåligt. När jag var nere i matbutiken på morgonen sa kvinnan i kassan att jag skulle kolla om mitt flyg verkligen gick då det varit väldigt vindigt i midwest och längst norra kusten. Fick några minuter senare ett sms av mamma där hon skrev att flyget från Atlanta-Chicago var inställd. 
 
I denna stund försvann ALL nervositet och jag fick upp hundratals olika förhoppningar om att jag kunde stanna kvar, åtminstone en dag till men helst en vecka eller två. De sa åt mig att åka till flygplatsen ändå för att kunna boka om på plats med United som jag skulle flugit med. Väl på flygplatsen säger killen från united att "vilken tur du har idag! Vi bokar bara om dig så att du får flyga med ett annat flygbolag 45 min senare". Men vänta... det var ju dåligt väder därav det inställda flyget? säger jag. "Nej men Deltas flyg är lite större och tål mer" får jag som svar. ALLTSÅ????? här står jag, flygrädd och hoppas på att stanna en vecka till och de sätter mig på ett flygplan som har EN stolsrad mer än Uniteds flygplan. Känns inte så tryggt. Efter att ha pratat med SAS och får ingen ersättning för att kunna åka en annan dag så fick jag lov att ta det planet. Som tur är var personalen vid bagageincheckningen snäll nog att ge mig ett kort för gratis alkohol pga flygrädslan samt så fick William ett passeringskort så han kunde följa med till gaten. 
 
Det slutar med att planet är mer än 1h senare än mitt andra plan och jag insåg att jag skulle ha mindre än en timme på flygplatsen i chicago. När vi precis ska lyfta får vi ett meddelande i flygplanet, att Chicago har stoppat inflygningarna till sin flygplats och vi skulle få sitta i 50 minuter i planet och vänta på nästa nyhet. Ännu en förhoppning om att få stanna dök då upp, då skulle jag absolut inte hinna med planet till Sverige och det nästa gick dagen efter så jag kunde väl likagärna stanna här. Men nej, 10 minuter efter utropet säger de "skoja! vi får åka nu" så lyfte vi. Det var den absolut värsta lyftningen jag någonsin varit med om och såg inte de kommande timmarna som positiva. Flygresan var ändå väldigt lugn och inte så farligt som jag trodde den skulle bli efter starten. 
 
När vi landade hade jag 35 minuter på mig tills planet skulle gå, 50 minuter innan planet ska gå börjades boardingen. När jag sprungit genom hela flygplatsen och ska in till terminalen säger de att mitt boardingkort inte funkar då det bara stod Atlanta - Chicago och inget med stockholm i och med ombokningen. Fick springa till SAS där de skulle kolla om jag kunde åka med. Då hade jag 10 minuter kvar till planet skulle gå och tjejen från SAS säger att jag inte var incheckad till detta flyg pga ombokningen sen det förra. Hon sa att jag skulle få vänta och antingen få åka till Köpenhamn på kvällen eller med det andra flyget dagen efter. Jag sa att min väska var på flyget, visade bagagekvittot och hon hittade typ väskan. Och med det fick jag åka med, stressade sönder genom säkerhetskontrollen och fick åka minibil till gaten.
 
Väl på planet var det nästan HELT tomt på grund av alla inställda flyg. Flygvärdinnorna sa att vi fick ta varsin 4-rad och lägga oss om vi ville. Vi fick även mer mat om vi ville ha eftersom det fanns överflödigt mycket. Även den flygresan gick väldigt bra, sov några timmar och landade i ett snöigt Sverige igår morse. Och nej.. jag vill inte vara här
 
Hann iaf träffa både dagisbarn, lollo, mina föräldrar, gympan, Matilda och Steffani. Idag har jag sovit alldeles för många timmar, fikat med Lollo och bara varit hemma egentligen. Imorgon blir det att få påskrivet invaliditetsintyg och träna med Maya på friskis! Hörs alla vänner
 
 
 

Helgen



Helgen gick precis lika snabbt som jag var rädd att den skulle göra. I fredags gick jag på bio med Darina, vi såg American sniper. Den var väl helt ok men läskig med kriget och ett dåligt slut. 

Igår fikade jag med Kristin och hennes vän Codie innan jag åkte och kollade Williams match. Matchen gick inge bra och de förlorade tyvärr. Efteråt var vi hos golfarna och sen i Oxford hos fotbollsspelarna på fest. 

Idag har vi hunnit äta på ihop och gått runt i en outlet i närheten. Vi har dessutom gjort pedikyr och manikyr. Egentligen var väl planen att vi skulle på spa men nästan varenda ställa var stängt på söndagar så det blev tyvärr inget med det. 

Nu har vi hängt i soffan framför super bowl med wings, chicken och öl som resterande usa gör. 

Imorgon åker jag hem och jag tror inte att jag någonsin har mått såhär dåligt över att åka hem. Om någon bara kunde boka om min resa så skulle jag i princip gråta av lycka. Mår såå dåligt över att lämna allt detta att det inte ens är hälsosamt. 

Men snart får jag iallafall krama min mamma och pappa igen ❤️❤️ hörs en annan gång ! 

RSS 2.0