With you

Och äntligen är det torsdag och en dag närmre min resa. Dagen har gått fort. Efter jobbet köpte jag present, var ute på en löprunda, var nere på banken, åt middag, tränade och sen har jag även fått umgås med mina blommor ikväll. Om jag bara kunde göra det varje kväll som förut. Vi har iaf gjort världens kaloribomb som slutade i kladdkalas. Gott och mysigt ! 

Nu blir det sovdags, jobb och födelsedagsfirande väntar imorgon, godnatt!! 



En bättre onsdag

Dagen har gått snabbt, ett besök i skogen där vi grillade korv, gjorde lite mattelekar och sen var halva dagen förbi. Fick sovmorgon imorse då jag ska börja 9 på onsdagar i fortsättningen men inte hunnit säga det till sjukgymnasten där jag ska vara dessa morgnar. Att få sova till 8 var rena rama lyxen så jag njöt ordentligt med frukost framför TV:n. 

Var ute och sprang innan träningen ute vid mitt favoritställe. Tränade mina duktiga tjejer och sen har jag bara tagit hand om mig själv. Tog ett varmt bad, tände ljus, skrubbade benen och bara njöt. Sådär som man behöver göra på en onsdag för att orka.

Nu blir det läggdags, längre arbetsdag imorgon! Hoppas även på en till springtur innan träningen också.

Sov så gott!❤️

Stay

Dagarna går verkligen fort vilket är precis vad jag vill just nu. Bara 9 dagar kvar att jobba, bara 10 dagar kvar tills jag åker. Kan ni fatta? Tio små dagar!

Idag var iallafall dag 2 på arbetsveckan och vi har varit i badparken hela dagen, ätit, barnen har sovit och vi har lekt massor. Efter jobbet planerade jag en gymnastiktävling med Fedde och tränade tjejerna. Imorgon blir det skogen och grilla korv, har en riktigt mysig sportlovsvecka på dagis! 

Nu blir det nattedags. Kika på maten jag åt idag, gräsligt god 

Natti❤️

Helgen

Har verkligen haft en sjukt bra helg där varje dag har varit fullproppad. Åkte till Linköping med Maya och Oscar i fredags, gick ut på ett studentevenemang. Åt våfflor, kollade film, shoppade och mös i Linköping på lördagen. Åkte hem och hade lördagshäng hos blombergs. Idag har jag skjutsat Oscar till Arlanda, tränat och jobbat. Vädret har varit härligt och efter en sån här helg orkar man jobba imorgon också. Och snart får jag ju semester!! 

Hoppas alla haft en skön helg ❤️

Godnatt! 

Mina supergivande bilder, inteee






Kärlek på posten

Trots lite förseningar så kom mitt paket. Ett paket med kärlek från min finaste pojkvän. Fick min favoritchoklad, en nalle och och ett fint kort. Nu är det inte lång tid kvar. 17 små dagar, sen bär det av ❤️

Underbara väder

Sitter och njuter av en cappuchino hos Angelica på min halvtimmesrast. Vädret är helt underbart och jag kunde inte sluta le trots att jag gick upp tidigt och tränade innan jobbet. Så fint och mysigt. Snälla solen, stanna



Ron Pope




Igår var jag och Linn på Ron Pope, hon fick det i julklapp av mig. Vi hade med oss massa roliga människor och det blev en rolig kväll. Filmade tyvärr ingenting för att minnet var slut, men har ju en del filmer från förra året. Han var sjukt bra iallafall ! 

Nu väntar gympamöte, träning med mina tjejer och sen ska vi ner på stan och fika. Ikväll blir det bio med Toby, bra ledig dag! Hoppas jag... 

Alla hjärtans dag

Börjar skriva veckovis här ser jag. Hur som helst. Glad alla hjärtans dag! 

Har aldrig sett det här som en särskilt betydelsefull dag. Men man får ta hand om den man tycker om, oavsett vem det är. Jag har jobbat igenom dagen med att klippa hjärtan i alla färger och storlekar och självklart kramat och pussat på alla barn. 

Ätit middag med mor och far, kollat konståkning i 2h, tagit 1h promenad som avslutades med en springtur hem från bron. Ett varmt bad och en massa skypande med min kärlek. Tur att jag har honom, även om vi är ifrån varandra och även om inget av våra brev har hunnit fram. 

Imorgon väntas tidigt jobbpass och därefter ron pope under kvällen. Hoppas på en toppenkväll med bra människor. Godnatt !💕

10 februari

Idag är det min bästa väns födelsedag. Ville bara uppmärksamma det, för hiv är trots allt den bästa❤️


Kan förövrigt säga att jag är helt slut. Tror faktiskt man behöver vara ledig på helger när man jobbar heltid. Jaja, får lösa det sen! 

Idag sa Lukas 2 år: Linda, jag älskar dig till månen. 

Såå, visst är det värt att gå upp tidigt för dom små liven? Återstår väl att se imorgon bitti. Godnatt! ❤️

Countdown

Bara sju timmar kvar nu, kämpa Linda, kämpa 


One thing

Helgen är här och som resterande dagar är det fullt upp. Igår efter jobbet firade vi  Linnéa, åt på asian Roxy och gick ut på stanleys. Trots utestället hade jag faktiskt roligt ! 

Tog en liten sovmorgon imorse och åkte sedan till täljehallen för Olympic day. Barn fick komma dit och prova olika sporter, självklart var gympan en av dem . Det fanns några gamla OS-medaljörer där också, kände dock inte igen en enda men den ena var tydligen Pim-Pim Johansson. Lärde barn, basketspelare och andra att gympa och jag fick själv springa runt lite! 

Nu är jag på jobbet och här ska jag stanna. I en sisådär 29 timmar till. Vet inte varför jag ger mig in på detta, men här får jag vila, mysa med mina boende och ändå få pengar. Det är värt

Hoppas ni mår bra mina vänner! 
Puss

Han är min

Sjukt jobbiga dagar med mycket jobb, ärenden och träningar.
 
Det enda som får mig att orka just nu är bara tanken på att han är min, min stora favorit
 

Fields of gold

Wow vad en helg går fort

Hur som så har den gjort mig på betydligt bättre humör. Såg på Escape plan med Frida i fredags. Tyckte den var helt klart värd att se, till min pojkväns förvåning. 

I lördags började jag dagen med ett 6 timmarspass i Järna, hade sett fram emot att få träffa mina boende efter en vecka och fick ett mysigt arbetspass där jag och Angelica och en till åkte till Trosa och åt lunch. På kvällen hade vi överraskningsfest för Hampus som fyllde 25, ca 50 pers i Östertäljes båthuslokal och jag hade roligare än jag haft på länge, dansade till kl 4 på morgonen. 

Hade en bra träning imorse med mina tjejer, köpte nya springskor, åkte till heron för att kolla bio, den var full så vi fikade bara istället. Träffade min bästis och fick mysa med Williams familj. Sjukt bra ledig söndag! 

Jag älskar helger, särskilt nu när jag jobbar varje vardag. Mina vänner fyller mitt liv med allt jag behöver ❤️

RSS 2.0