London calling




De senaste dagarna har bestått av jobb, jobb, jobb, lediga dagar och naps, mat och honom. Min favorit. Ikväll överraskade han mig med blommor och vi åt god middag på Barolo. Vet inte vad jag gjort för att förtjäna denna människa. Hoppas våra tre veckor ifrån varandra går så fort att man bara hinner blinka. Imorgon blir det London med Matilda och på söndag åker han mot Sydkorea. 

Ha det så bra så länge ❤️

Midsommar

Efter att knappt ha firat midsommar på två år var det kul att få styra ihop något igen. Bra vänner, god mat och roliga lekar. Hade en toppenkväll och efter att ha sovit kvar spenderade vi hela dagen hos Martin med städning glass och bara massa häng. Fått skratta med mina tjejer ikväll och min helg är komplett. Nästa blir det London, längtar fast ändå inte.  

Natti!







150615

En hel vecka har gått fylld med jobb och roligheter. Både roligheter på jobbet och under min lediga tid. 

Kan egentligen bara sammanfatta den senaste veckan i bilder.

Vi var ute på Gillberga en kväll på jobbet 

Jobbade eftermiddag hela veckan så mös med gofrukostar


.. Och även promenader 

Picknick i solen 

En jobbkväll på torekällberget med fika i solen 


Köade tidigt på lördagsmorgonen i Stockholm för ett par skor.


Njöt av crêpes efteråt 

Jobbade några timmar på lördagen där vi bland annat åkte till Skansundet 

Firade Emilias examen på kvällen med god mat och bra sällskap 


Spenderade min lediga söndag med en dag med Tildis 

Idag innan mötet gick jag och Julia morarundan. Svårt att tro att såhär fina platser ligger några minuter från där vi jobbar i Järna 


Det var allt ! 

En junimånad utan värme

Helgen fortsatte lika bra som den började. I lördags firade vi nationaldagen ute på Turinge slott hela dagen och på kvällen firades Michelle. 




På söndagen tog jag och min boende en timmes promenad ute bland åkrarna och mötte på alla möjliga djur. På kvällen fick jag även mysa med både matilda och tjejerna och jag hann få umgås lite med saknade Maya och Isabelle. En bra helg! 

Nu är jag inne i mitt 3e kvällspass denna vecka. Skönt att få sova ut men man blir lite uttråkad. Bara 3 dagars jobb, sen är jag ledig på söndag! Det blir en bra helg också, det känner jag på mig. 





Bra start på helgen



Idag efter några timmars jobb drog vi upp till Stockholm för lite shopping och lunch. Skönt att få göra något i solen och inte tänka på helgens jobb. Nu är det dock närmre och jag är påväg att somna. Är helt förstörd. Två förmiddagspass väntar! Bara att börja kämpa. 

Vi hörs ! 

Hej gott folk. Nu har man inget att uppdatera om när man är hemma för alla vet redan vad man gör och hur allt ser ut. Livet rullar på iallafall och jag har kommit igång med jobb. Lite bilder får tala för den senaste veckan!

William har provat sin hängmatta som han byggde förra året. 

Jag har köpt bil (!) superliten och söt

Vi hade Personaldag med kubb och mys ute hos kollegorna !

Vi fikade hos Tina igår och William fick se den fina lägenheten. 


Vi överraskade Frida idag då hon kom hem från sin resa i Asien!


Det var allt. Uppdateringen lär väl bli halvdan även framöver då jag har mer att göra och är i princip aldrig själv längre. Hörs när vi hörs!

RSS 2.0