Heja Linda, Heja

Hallå!

Nu har jag höstlov, underbart! Jag och Matilda avslutade med att hålla motionsgympapass i skolan som gav oss ett MVG. Sen lämnade vi den för en vecka. Igår blev det att bära redskap i många hallar, mestadels i Täljehallen,  men jag hade ju Linnéa med mig så det var inte särskilt tråkigt!

Idag gick jag upp klockan sex och var i täljehallen vid sju, har varit funktionär och fixat med musik och med annat ända fram till sex på kvällen. Jag lyckades även stuka foten idag, duktig som jag är! Nu är det dags att ta mig till Tildis för lite kvällsmys, upp lika tidigt imorgon igen, och försöka tävla själv. Tjejerna ska också tävla! Det är väl tur att jag brinner för gympan, annars hade jag inte gjort det här!


EUROGYM 2010

Nämen se! Nu har det kommit upp en film sen vår uppvisning sen Eurogym i danmark i somras! så det här är södertälje gymnastik som vår uppvisning. Inte så svår gympa, men det var sjukt roligt. vi var KING och hade det helt klart roligast !


Gud så skönt

Det finns stunder då man bara älskar sitt liv och det man gör, och jag har ingenting att klaga på egentligen, jag är sjutton år, har en familj som kan ha sina riktigt bra stunder, har världens bästa vän och massor av fantastiska vänner, jag går i gymnastik där det för tillfället går rätt så bra faktist, jag har 20 underbara gympatjejer som jag älskar till tusen, det går bra i skolan, jag har visserligen ingen pojkvän. Men deppar inte ner för det och har aldrig gjort det heller, för jag vet att mitt liv går runt ändå. Så vad har jag då att klaga på? egentligen ingenting, bara massa småsaker. Men när just de här småsakerna går och gnager, och stör en mer och mer, så är det så skönt att bara säga allt till någon man känner förstår en.


Och med det här kan jag säga att en sten har lättat från mig, och det är så skönt. Den som har tagit det här, och är en sån sjukt bra person som man bara kan älska, det är Malin Lööv. Hon gjorde min dag, genom att bara lyssna, och förstå. Därför kan jag nu gå vidare från min lilla tyngd, och leva lyckligt igen. Så det jag vill säga är att Malin är guld.


Sist men inte minst vill jag meddela att på tävlingen igår fick jag hem en silvermedalj i hopp!


WISBYCUPEN

Tjejernas fristående som de vann guld på
Ledsen för dålig kvalité och mörk bild, och tjejerna fick strul med musiken i början, men de gick bra ändå!










gotland!

Nu är jag hemma igen, efter en helg fylld med 19 underbara gympabarn, 3 andra ledare, 3 glada mammor,  och Gotland! Min helg har varit fantastisk! Finns inte så mycket att förklara, en guldmedalj i fristående och en bronsmedalj i matta av 22 lag! Våra tjejer var superduktiga, filmer kommer komma upp på youtube så småningom och då kommer jag visa. Vi har ätit på resturang, myst, lekt, tävlat, kört laserdoome och mycket mer! 

Vi gjorde även varsin lapp med namnet på för alla ledare och barn i gruppen, så skulle alla i laget få skriva något bra om den personen på lappen. Jag kan skriva några som jag fick, tjejerna är så söta med deras små stavfel också! och dom som är äldre ville skriva på engelska vissa av dom!

" du är snel mot alla, du spridjer glädje"

"I love you"

"You are the best!!"

"Du är den BÄSTA läraren i hella världen"


Att höra eller läsa sånt som ledare, gör så sjukt mycket. Att vara ledare och se hur man lärt någon något nytt, eller när man får en kram och någon säger hur bra man är, eller vad som helst. Jag älskar mina tjejer. Och vi är ett grymt ledarteam, jag, emilia, matilda och anna! Allt känns bra, bra bra bra ! 

Nu tillsist kommer en film på något jag aldrig trodde var möjligt, dessa japankillar är kloner. Så brutalt duktiga, helt galet.

  


Hakuna matata, inga bekymmer



Mycket händer just nu, bilder från allt kommer sen! Denna bild är sen i fredags då vi var hos Maja och kalasade, kulkul! Jag har lagat två trerättersmiddagar den här veckan som var en läxa i kosten. Jag äter fortfarande inga sötsaker, jag pluggar sönder mig, leker på facebook och kollar OC. Imorgon ska jag bära ut två kartonger med newbody till skolan, tur att man får sjuts. Och på fredag åker jag och mina älskade gympabarn i trupp satellit till gotland för att tävla, kommer bli sjukt skönt att komma bort en helg!

Allt för mig!

PS. jag fick mvg på samhällsuppsatsen och vg+ på pedagogiskt ledarskapsprovet.
Lite bevis på att jag inte pluggar i onödan! Imorgon är det ännu ett prov, i småföretagande. 

 tjoflöjt som daniel säger!

once upon a time

det fanns en tjej som hette Linda

Hon sa en dag på sin blogg att hon skulle lägga upp bilder sen allt hon gjort, gjorde hon det?
nej hon gick i skolan, gympade, pluggade, fikade, tröstade lärare, tränade mer, kollade oc, sov, kollade oc, sov, åt, tog hemskt skolfoto, sov, kollade oc, åt, tränade och dog, och satt vid facebook.

Den kvällen dog hon, först av att hon vart så ful på skolfotot, sen för att hon dog på styrkan på träningen och sist men inte minst av en överdos av facebook.

Hon hade ett bra liv, tills detta tog över henne. Återkommer när hon återupplivas, kan vara imorgon, eller någon annan dag. Hejsvejs

Dj got us fallin in love

So dance, dance, like it's the last, last night of your life


Sitter i mitt rum och dunkar musik! Min hjärna är frånvarande och det ekar i mitt huvud! Inge plugg eller något ikväll inte, då blir det att slappna av, vara med mina bästa och skaka rumpa, det ska snurra i mitt huvud minsann!


De senaste dagarna har det väl inte hänt något speciellt, blivit intervjuad av svt och varit med på tv, pluggat, tränat, fikat, och ja.. typ de! Igår mös jag med Matilda och Elin, och hela dagen idag har jag jobbat. Jag tänkte ladda upp med en bildbomb imorgon! men det är imorgon de, för nu ska jag fixa mig lite och kila till min tildzzzzz.


Ha en bra kväll allesammans!

 


RSS 2.0