Livet på Kreta i panorama

Hej! 

Nu är vi här och som vanligt när man är utomlands springer tiden iväg. Vi har hunnit spendera två nätter och två hela dagar här än sålänge. 

Igår gick vi ner till stranden och tog ett par solstolar och stannade där hela dagen. Vi hade en servitris som serverade oss på plats så vi rörde oss inte ur fläcken bortsett från när vi badade. Det är väldigt blåsigt just nu så det har varit röd flagg och vågor som sträcker sig upp de tre första solstolsraderna ungefär ! 

På kvällen åt vi på en typisk resturang vid vattnet som är lite överturistig, köpte senare en bikini och en klänning i gamla stan i småbutiker. fick även prova äkta frozen yoghurt ! 




Imorse var det molnigt under morgonen. Vi tog oss till biluthyrningen där vi nu har hyrt en bil i 4 dar för €120! Kändes ändå värt för att kunna åka runt på Kreta. 

Vi tog oss först till Melidoni cave som ligger en bit utanför staden. Det är en kalkstensgrotta uppe i bergen. Visst var det fint men inget märkvärdig om man vart i en större och bättre som både jag och William vart förut. 

Vi åkte sedan mot Kretas "bali". Väldigt blåsigt nere vid första stranden men över kullen hittade vi ett paradis. Hur fint som helst, klarblått vatten och jättefina klippor. 







Nu på kvällen åt vi inne i gamla stan på en resturang som William åt på för typ 6 år sen. God mat och chefen kände igrn honom! 


Det var allt nu! Imorgon blir det södra kusten. Upp tidigt. Vi hörs ! Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0