Teneriffa runt

Idag har jag äntligen fått se solen... Bakom några tunna moln.. I några få timmar. Men vi har fått se massor av annat också! Hyrbilsfirman plockade upp oss på hotellet och körde oss till deras kontor. Vi fick en bra bil och åkte ner mot syd genom östkusten. 

Vårt första stopp var för att se pyramider, som vi ansåg inte vara några pyramider efter att vi sett de tre stora pyramiderna i Giza. Vi åkte ner mot stranden där vi solade i några timmar innan vi åkte genom bergen på västra sidan tillbaka. Kan säga att det är en utmaning att lyssna på sin kartläsare samtidigt som man kör på de här små serpentinvägarna uppe i bergen. Tycker synd om William när han hade mig som kartläsare över hela Kreta och Florida. 

Vi stannade och skulle se någon by som blivit dränkt i lava efter ett vulkanutbrott för 300 år sedan. Efter det stannade vi för att se ett stort träd. Även det väldigt spännande för Linda 21 år förstår ni. 

Nu har vi duschat, ätit gott och sjungit för pappa som faktiskt fyller år idag! Stackaren som blev lämnad alldeles ensam med Andreas i Sverige. 

Här kommer lite bilder från igår och idag! 

Nattinatt
Paraplygummor i regnet igår 

Små söta pingviner

En stor men ensam gorilla 



Teneriffa runt 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0