Du är värd det

På jobbet har jag endast en kollega som är en kille. Han är ensam kille med 15-20 tjejer. När han skulle sammanfatta hur det varit att ha jobbat med bara tjejer så säger han att om det är något han lärt sig så är det att killar är skit. Och jaa.. visst kan det vara så. Nu är vi visserligen i en situation där vi kanske är 3 av de 15 unga tjejerna som faktiskt har ett BRA förhållande, där kanske 5 av tjejerna har ett förhållande men inte ett bra sådant, och resterande inte har ett förhållande men har ändå erfarenhet av att ja.. killar är skit.
 
Det är synd att det är så pass många som har ett dåligt förhållande att alla killar måste dras över en och samma kam. Det är synd att alla dessa missnöjda tjejer inte kan ta sina grejer och lämna det dåliga utan fortsätta säga "det är bra men......". Nu pratar vi självklart inte om bara den statistik vi har på jobbet, utan att allt för många lever kvar i något dåligt.
 
Du vet själv att det inte kommer bli bättre, du vet själv att du mår mer dåligt än bra i ditt förhållande, du vet själv att gräset är grönare på andra sidan. Så varför inte kasta dig ut i det okända? För att du är rädd.
 
Rädd för att inte veta om någon annan vill ha dig. Rädd för att du kommer leva ensam förevigt. Rädd för att den du lämnar kommer hitta någon ny. Rädd för att du kommer känna dig ensam, fast jag egentligen tror att du känner dig mer ensam nu, egentligen. 
 
Vi vet att man inte kan lära gamla hundar sitta. Man kan inte ändra på någon som inte vill ändra på sig själv. Du accepterar för tillfället din partners beteende för du orkar inte göra annat längre. Detta ständiga bråk om hur du vill ändra på honom/henne. När den försöker i en dag, för att sedan glömma bort det. Det faller sig inte naturligt om den inte är kär, på riktigt.
 
Mitt tips till er missnöjda flickvänner där ute:
Gör slut. Låt inte 2014 börja lika missnöjt med att fortsätta i samma gamla veva. Du vill inte behöva påminnas om att du slösade ännu ett år på fel person. Gräset är grönare på andra sidan, du har bara inte sett den än. Låt dig inte snöas in i de dåliga människornas beteenden och att det är acceptabelt att vara så. Det är det inte.

Umgås med vänner, flörta satan, träffa den där gamla killkompisen du tappade kontakten med förut, fira jul med dom du älskar och mest av allt- älska dig själv. Det kanske kommer kännas som din förlust i början, men i slutändan så är det du som vinner.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0