söndasångest

Hej alla fina och fula

Det är söndag igen och helgen är slut. Alla dagar går så sjukt snabbt, alla utom söndagarna! därför känns det som att det bara är någon dag emellan varje söndag. Min blogg fylls av I-landsproblem märker jag..

Gårdagen var bra, tog mig ner till stan efter många om och men, åt bakisnancys och köpte present till pappa. Hängde i brors nya lägenhet ett tag och sen blev det middag med familjen och pappas gubbkompisar för att fira pappa. Jag tänkte ha en hemmakväll i min ensamhet men efter en halvtimme ensam i mitt rum fick jag panik och åkte till anki, vi kollade harry p med fidde p och bara chilla galeeet. När jag kom hem vid tvåtiden fortsatte jag hänga med gubbarna som fortfarande var vakna, och sen blev det jag och kudden.

Idag har jag haft pysselträning med tjejerna, asmysigt faktist! sen blev det lite farsdag, födelsedags och inflyttningsfika hos andreas och därefter träning. Åkte till tove på dirren lix för att plugga. Gjorde powerpoint och skrattade åt allt och ingenting med Tove och Matilda. Sen när jag kom hem tänkte jag stanna hemma, tills fredrik frågade om jag ville träffa honom. Så nyss kom jag hem från några timmars häng med oscar, fredrik och tobbe. Mysssss

Nej det finns en morgondag också... hatar måndagar när man börjar tjugo i ett och har massage till halv fyra <333

Här kommer de få bilder jag har sen sist igår






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0